06.01.2020 13:01

Най-красивите омъжени жени луднаха по розовото масло

Видян 1492 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Първата серия от най-новата козметична линия, създадена от Дони Чачова, Pure Gold, се превърна в хит сред най-красивите, омъжени жени от цял свят. На провелия се финал в Гуанджоу, Китай, красавиците от Дубай, Малайзия, Сингапур, Япония и много други държави се надпреварваха да се хвалят с новата си придобивка. Те бяха единодушни, че розовото масло, розовата вода и чистото злато са най-доброто съчетание от съставки, което съхранява младостта и свежестта на кожата. Първата линия Pure Gold продукти са подходящи за всеки тип кожа. Дневен, нощен и крем за около-очен контур правят кожата свежа, изравняват тена и изглаждат фините бръчици, причинени от влиянието на околната среда, стреса и преумората.


Натуралното българско, розово масло и розова вода в комбинация с мощното противовъзпалително и упокояващо действие с дълготрайна  защита на чистото злато подпомагат клетъчното обновяване и укрепват съединителната тъкан, подхранват в дълбочина и подмладяват кожата. Дони Козметикс са без парабени,  не съдържат оцветители и аромати, за да не дразнят чувствителната кожа.Дони Козметикс бе представена на елегантно бутиково събитие, на което Дони Чачова посрещна близки и приятели.


В страстни почитателки на автентичните натурални съставки с български произход се превърнаха Меги Савова – лицензиант на редица конкурси за красота, певицата Нелина, дизайнерът Мира Бъчварова, топ-моделът Ива Атанасова, бизнес-дамите Марина Вълканова и Биляна Тончева, както  първата носителка на титлата Мисис Баба – Капка Амзина.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

скорпион

Денят предлага възможност да се фокусирате върху вътрешната си хармония

Денят предлага възможност да се фокусирате върху