01/03

Свързани новини

02.01.2020 11:34

Балон с желания се приземи в двора на руснак, който доказа, че Дядо Коледа съществува

Видян 1517 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Балон с хелий измина над 2500 км по въздух от малко австрийско градче до планинско село в Северен Кавказ на Русия, като предизвика една от най-невероятните коледни истории, предаде RT.


Амин, земеделски производител от село Красный Курган в Карачаево-Черкезия, разказа пред Mash Telegram за това как е станал Дядо Коледа в реалния живот.


Като в приказка, историята започна един ден в средата на декември, когато Амин забелязва бял балон с хелий, падащ от небето в задния му двор. Стопанинът се заинтересувал от необичайния „натрапник“ и открил, че към него има приложено ръкописно писмо.


"Разбрах, че е написано от дете “, спомня си Амин. Но тъй като писмото е на чужд език, той моли приятели за помощ в превода. Става ясно, че писмото е съобщение до Дядо Коледа, писано на немски език. Авторът е София, деветгодишно момиче от австрийския град Оберндорф бе Залцбург, на около 17 км северно от Залцбург.


В писмото момичето казва на Дядо Коледа, че мечтае да се сдобие с рокля за принцеса като от приказките, палатка, оформена като средновековен замък, и ховърборд за Коледа, заедно с „много любов за целия свят“, така че хората да не се карат ”вече толкова много".


 Амин не може да седи бездействащ и решава да поеме задълженията на Дядо Коледа, очевидно смятайки, че ръката на съдбата е подхвърлила балона на пътя му.


Подаръците са доста скъпи за фермера и той моли приятелите си за помощ, като повечето от тях са нетърпеливи да участват в осъществяването на коледното чудо.


Актьор, представящ се за Дядо Коледа, връчва подаръците на щастливото момиче в родния му  град. София и семейството й остават зашеметени, когато с тях се свързават с хората, помогнали на Амин да намери момичето и да сбъдне мечтите му. Възхитената деветгодишна заяви пред местните медии, че сега иска да учи руски.


 София разкри също, че определено ще изпрати още един балон с коледни пожелания през следващата година, за да види какво ще се случи този път.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

скорпион