05.04.2009 13:57

Масово продават крадени стоки на Женския пазар

Видян 4725 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
Нагли цигани масово продават открадната техника и дрехи на Женския пазар в София, видя репортер на 19`. На импровизирани сергии се предлагат принтери, DVD-та, касетофони и дрехи. „Този принтер е много добър, но не мога да ви дам кабел за него, защото като го дръпнах през прозореца машината остана без него“. Така мургав търговец предлага съвсем открито задигнатата от него стока на Женския пазар. В същото време двама полицаи обикалят района в който очевидно се пласират задигнати вещи, но безучастно отминават. Потърпевши софиянци се оплакаха в редакцията на 19`, че нагли цигани крадат дрехите им направо от просторите и след това ги продават на Женския пазар. Цените както на задигнатото бельо, блузи, така и на техниката са изцяло по договаряне и са в пъти по-ниски от реалните.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

овен

Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади. Ще се