Свързани новини

23.12.2019 11:30

Ива Екимова представи нова козметична линия

Видян 1685 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна




Носителката на титлата Мисис Баба Вселена 2016-а година представи собствената си козметична линия на стилно бутиково събитие, на което присъстваха звезди, приятели на Дони и официални гости. Съпругът на Дони, кметът на Стрелча, Стойно Чачов, неотлъчно бе до любимата си.

„Бях много млада, когато влязох в козметичен салон, за да поглезя кожата на лицето си. Жената, която ме посрещна ме посвети в тайнството на добавките към козметичните продукти. Научи ме, как в най-обикновен крем, да добавям масла и билки, които подхранват кожата и я поддържат свежа и млада. През пролетта на тази година реших, че е време да сбъдна мечтата си и да споделя с всички жени своята тайна. Така се роди Дони Козметикс.” – сподели Дони Чачова по време на представянето.

Първата линия Pure Gold продукти са подходящи за всеки тип кожа. Дневен, нощен и крем за около-очен контур правят кожата свежа, изравняват тена и изглаждат фините бръчици, причинени от влиянието на околната среда, стреса и преумората. Натуралното българско, розово масло и розова вода в комбинация с мощното противовъзпалително и упокояващо действие с дълготрайна защита на чистото злато подпомагат клетъчното обновяване и укрепват съединителната тъкан, подхранват в дълбочина и подмладяват кожата. Дони Козметикс са без парабени, не съдържат оцветители и аромати, за да не дразнят чувствителната кожа.Ексклузивното събитие уважиха певицата Нелина, топ-моделът Ива Атанасова, бизнес-дамите Марина Вълканова и Биляна Тончева, дизайнерката Мира Бъчварова, топ-гримьорът Борислав Соколов – Мис Бони, носителката на титлата Мисис Баба – Капка Амзина,в компанията на партньора си Явор Цаков и много други. Младата поп-звезда Дара Екимова поздрави гостите с класиката „Една българска роза”, а върху гостите се изсипа дъжд от розови листенца, благодарение на ефирна танцьорка на въздушна коприна. Дони Чачова представи партньорите си Николай Видолов от Нейчъръл Гардън, който произвежда козметичната линия, Десислава Бошнакова и Ива Екимова. Трите дами благодариха на дъщерите си – Руслана, Евелин и Дара.


Гости и присъстващи се насладиха на изкусителните вина на Katarzyna estate и сладката съблазън на Сладкарници Неделя. Дони, Ива и Деси бяха облечени в тематичните цветове на Дони Козметкс – златно, розово и бяло, благодарение на Бутик Резерве, а Евент Декор Диаманти превърнаха пространството на Ред Панда Студио в истинска феерия от рози.Дони Козметикс ще се продава предимно, чрез он-лайн магазин, а за най-нетърпеливите във ФБ магазина на марката.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

водолей

Ще си възвърнете вярата в хората

Ще си възвърнете вярата в хората, при това по някакъв