Свързани новини

23.12.2019 10:15

С 5500 чифта обувки и 900 000 неща в гардероба Филип Киркоров е световен рекордьор пред Селин Дион с 4000

Видян 2076 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С 5500 чифта обувки роденият в България Филип Киркоров, народен артист на Русия и Украйна, надмина канадката Селин Дион с нейните "само" 4000 и е световен рекордьор. Той е ненадминат и в класацията на планетата по най-богат гардероб. В него има 900 000 неща - дрехи, аксесоари, любимите му халати, а също бельо, обувки и т.н. Като "аутфити" или "лукове" ансамблите са повече от 13 000 или стигат да се носят 37 години, без да се повтарят дори за ден. Киркоров надминава руската императрица Екатерина Велика, която също като него никога не повтаряла 1 дреха и е прословута със суетата си в световната история. Всичките му одежди, които за разлика от нея той не купува с държавни, а със свои частни пари, са разположени в основна гардеробна от 650 квадратни метра и още 2 по-малки.


Трите са с обща площ повече от 1 декар. За цялото това многомилионно богатство се грижи 1 човек - неговия личен стилист Арсен Айрапетов, когото е намерил в най-добрия бутик на узбекистанската столица Ташкент. Той напълно е дигитализирал невероятния гардероб на руската суперзвезда от България, разказа самият Арсен в праймтайма на руската НТВ. И даде подробностите за рекордите и разпределението на различните атрибути на обгрижваната от него персона. Всичко е разделено по теми, цветове, марки, така че бързо и лесно да може да се намира каквото е необходимо и да се правят комбинации. За 2 години работа високоплатеният специалист е успял да си купи апартамент в Москва и да го ремонтира, което в един от най-скъпите градове за живеене в света означава инвестиция с равностойност поне милион лева. Доверието на Киркоров е толкова голямо, че стилистът купува каквото прецени, че е в стила на Филип.


Длъжен е да пита само за неща на стойност над 10 000 долара / евро / швейцарски франка. Той обикаля безспир вместо звездата шоурумите на най-известните марки, главно в Милано и основно на любимата марка на своя началник Долче и Габана, където българинът, пеещ в Русия и бившия СССР е супер ВИП клиент. И чистосърдечно си признава, че печели процент върху реализираните покупки, когато влиза в ролята на "байър" - на световния моден жаргон ще рече търговец на едро на дрехи и аксесоари. Само напомняме, че преди години Филип Киркоров беше подарил палто Кавали на българския си приятел Георги Христов, което нашият певец гордо носеше и даже го запечата в свое видео.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката


Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката, а