20.12.2019 16:10

Китайската ракия стана любима на българите

Видян 1772 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В края на ноември представителите на най-мистериозната азиатска напитка получиха наградата за бранд, подкрепящ българската модна сцена по време на второто издание на престижните модни награди Code Fashion Awards.


 


„Това за мен е огромно признание, както и фактът, че мога да работя с професионалисти, толкова отдадени на работата си. Убеден съм, че ще продължим да си партнираме и в бъдеще!“ – сподели развълнувано Влад Гицоайка от J&M Bulgaria, официален представител на Kweichow Moutai, приемайки наградата от Мария Бонева, основател на Sofia Fashion Week и инициатор на Code Fashion Awards. Месец по-рано той бе поканен на официалния форум на дистрибуторите от цял свят в родината на „Маутай“. J&M получиха наградата „Най-активен дистрибутор“.


Огненият еликсир присъства на родния пазар от две години и за втори път получи приза за дистрибуция и популяризиране на китайската култура в България. Отличието бе връчено на официално събитие в Китай, където бяха поканени представители на бранда от целия свят. Пред повече от 400 гости в залата Влад Гицоайка презентира активностите, реализирани през 2019 г. в България. Участието на българската делегация бе представено посредством три от емблематичните сгради в столицата. На тържествената снимка на българския представител Влад Гицоайка бе отредено престижното място между Ли Баофанг – председател на борда на директорите, и вицепрезидента на компанията. Културната интеграция като платформа за представяне на богатото историческо наследство на Китай чрез разкриване на традиционния процес на дестилация при производството на азиатския еликсир бе сред многобройните причини „Маутай България“ да пребори конкуренцията на останалите пазари в света.


По повод 70-ата годишнина от установяването на дипломатически отношения между Китай и България в края на октомври бе открит и първият „Маутай Център“ в София – единствен в Централна и Източна Европа. На изискано събитие в столичния „Резиденс Клуб“ центърът бе представен пред официални лица и представители на китайското посолство, Китайския културен институт, Българо-китайската търговска камара и институт „Конфуций“ в София. Те се насладиха на екзотични коктейли, приготвени с дипломатическата напитка на Китай – „Маутай“.


 


Приветствени думи произнесе г-жа Чичин Лю, маркетинг директор на компанията. През годините „Маутай“ участва в множество интерактивни дейности за популяризиране на имиджа на марката сред потребителите, умело използвайки местната култура на хранене. Азиатският еликсир бе представен в рамките на Азиатския фестивал на цветовете, както и в редица тематични форуми и изложения. В партньорство с модни списания и онлайн медии „Маутай“ направи своя дебют в рамките на най-очакваното модно събитие – Sofia Fashion Week. По време на престижния форум стотици гости се потопиха в екзотичната азиатска атмосфера, опитвайки специално създадения от миксолозите на Nomad Barman Moutai Fashion коктейл.


Най-популярното байджу в света бързо се превърна в любима напитка на българската публика посредством създаването на изящни коктейлни миксове, подходящи за съчетание с добилата популярност азиатска кухня. Дълго време Китай и България имат дълбоко приятелство. От 90-те години двете страни подписаха споразумение за насърчаване и защита на инвестициите за избягване на двойното данъчно облагане. Китай винаги е бил един от основните търговски и икономически партньори на България в Азия. А за Китай България е важен прозорец за отваряне на пазара на Европейския съюз. Като един от символите на китайската национална марка и признат за напитката на дипломацията „Маутай“ вече е дълбоко вкоренен на местния пазар чрез българския дистрибутор J & M. Тя се превърна във важна позиция на българския пазар и играе жизненоважна роля в търговията и културния обмен между двете страни. Днес с усилията на J & M търговската мрежа на „Маутай“ обхваща цяла България. Местните потребители имат по-задълбочено разбиране за тази представителна китайска алкохолна марка, която се възползва от непрекъснатото проучване и изследване на J & M, присъствайки в обширна мрежа от кокетни барове и заведения.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Последвайте интуицията си

Ако днес почувствате необходимост да се оттеглите и