18.12.2019 11:42

Излезе сборник с народни рецепти

Видян 1158 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

         Живеем във век на коварни нови болести и смъртоносни разновидности на старите вируси. Време, когато медицината уж безкрайно е напреднала, а се оказва, че ни повалят и най-незначителните бацили. Гълтаме хапове за едно, а сетне разбираме, че така сме увредили друго. Сещаме се за билките едва когато сме се усъмнили в ползата от лекарствата. Опитваме с масаж, иглотерапия, китайско чудо и прочее. Ако и те не помогнат обаче, се отчайваме. Съзираме урочасване или се отдаваме на молитви. Тогава на помощ идват други – не съвсем традиционни, не съвсем канонични методи за лечение. Чули сме ги от познат, той пък – от комшия, който чудодейно се изцерил...


   Звучат налудничаво и шокиращо и затова се колебаем. Но накрая си казваме – защо не, какво има да губим, щом друго не помага? Търсете най-новата книга на издателство „Милениум“ - „Нестандартни лечения, или когато друго не помага. Алтернативни методи за справяне с болестите“ на цена само 10 лв. В полезния сборник са събрани народни рецепти за прочистване и изцеление. Тя съдържа алтернативни методи, които се предават от уста на уста или които отскоро битуват и в интернет. В нея ще намерите повече от 60 способа за повлияване на болестите, които могат да бъдат намерени в шкафа у дома или дори в кварталния магазин - подправки, плодове, гъби, коноп, ленено семе, тамян, активен въглен, бира, лук, стайни растения, цветя, царевица, вино, домашен сапун, керемида, восък, яйца, сланина, тесто, мастика, мравки, картофи, вълна, метални стружки, вода, сол, сода, оцет, хума, газ, керосин, пепел, течен парафин, кислородна вода... В отделна глава са представени и нестандартни рецепти за красота. Препоръчително е обаче да приложите рецептите след подробна консултация с квалифицирано лице и с осъзнато преценяване на всички рискове.


 


А ето и две интересни рецепти за това как да преборите актуалната през настоящия зимен сезон простуда. Със сода бикарбонат: При простуда и силна кашлица - Парче плат се намазва с мед, поръсва се със сода бикарбонат и синапено брашно и се налага на гърдите. Превързва се и се преспива с компреса. Със сол: При простуда - Разтворете 1 шепа морска сол в поносимо гореща вода. Киснете краката вечер преди лягане, като непрекъснато доливате гореща вода. Избършете краката и обуйте вълнени чорапи и преспете с тях. Направете няколко вечери подред.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще