16.12.2019 11:12

Hayes&Y с голям концерт в София

Видян 818 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Любимата ни и единствена засега съвременна българска банда, която твори и живее зад граница - Hayes&Y ни кани на най-големия си до сега концерт в София - на 28 декември в столичния клуб “Music Jam”! Междупразничното събитие в София ще има продължение в Бургас на 29 декември в клуб “Барбоса” и в Пловдив на 30 декември в “Bee Bop Café”. Симпатичната четворка от Манчестър (понастоящем) ще изпрати годината повече от подобаващо - с цели три концерта на родна земя и сред най-големите си фенове и приятели. Последното участие на бандата у нас бе в края на лятото, когато на открито в  “Маймунарника” се събраха стотици млади хора – ценители на музиката на Hayes&Y. Тогава момчетата представиха последното си и съвсем ново тогава ЕP "safeplace".


На 28 декември в един от най-новите и добре оборудвани музикални клубове в София - “Music Jam”, Hayes&Y ще представят добре подбран, стегнат, изцяло авторски сет. За първи път на живо пред родна публика четворката ще изпълни последния си сингъл - “Disaster” наред с най-доброто, което е създала до сега. Песента “Disaster” излезе официално през ноември тази година и определено можем да кажем, че отзивите на феновете и на критиката (и у нас и на Острова) са отлични. Видеото вече има хиляди слушания в музикалните платформи и гледания в you tube.   ”На 28 декември очакваме да се случи най-големият ни концерт до този момент и наистина много се вълнуваме” – споделят момчетата от Hayes&Y. “Нямаме търпение да се срещнем с приятели и фенове в София, Бургас и Пловдив  и заедно да изпратим от сцената една от най-ползотворните години за бандата ни” - продължават още те. На 28 декември съпорт на Hayses&Y ще са Kраси Москов с DJ сет и друга успешна и интересна бг банда - Jin Monic.








Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден план днес

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден