13.12.2019 15:42

Пиеси за деца с премиера на Панаирът на книгата

Видян 2137 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Как да избелите ушите си, ако сте вълк? Могат ли крокодилите да летят? Как да преборите трима хулигани, ако сте заек, а те - глигани? Как да се държите на конкурс по надпяване? Кой е по-важен в една пиеса  – писателят, режисьорът, актьорът или художникът? Има ли сигурна парола, с която да се преборите с недоброжелателите, които искат да влязат в дома ви? Отговори на всички тези и още въпроси Недялко Йорданов в новата си книга „Пиеси за деца“, която излезе на българския пазар с логото на издателство „Милениум“.


Сборникът за първи път обединява едни от най-обичаните пиеси на поета, а именно: „Вълкът и седемте козлета“; „Крокодил посред Балкана, или Красимир и Владимир на село“; „Страшни смешки, смешни страшки за герои със опашки“; „Приключения опасни със герои сладкогласни“; „И в дъжд, и във вятър, пак на театър“; „Вълкът срещу Козата и трите й козлета“. Детските театрални произведения на Недялко Йорданов са играни в над 200 театъра по цял свят и са превеждани на десетки чужди езици, а новият том, който ги събира на едно място, е подходящ за подарък не само за малчуганите, но и за техните родители и учители, за любителите на и дейците в театъра, за ценителите на добрата и стойностна литература и за всеки, който е заспивал с телевизионните пиеси на поета, които се излъчваха по националната телевизия. „Пиеси за деца“ от Недялко Йорданов ще намерите във всички добри книжарници в страната, в столичната книжарница „Милениум“ или с отстъпка на сайта на издателството www.milleniumbg.eu.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

телец