Свързани новини

13.12.2019 14:53

National Geographic сподели първи кадър от Геният: Арета

Видян 2196 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

National Geographic и Fox 21 Television Studios споделиха първи кадър на отличената с „Тони“, „Еми“ и „Грами“ Синтия Ериво(„Хариет“, „Пурпурен цвят“) като Арета Франклин в „ГЕНИЯТ: АРЕТА“. Снимките на продукцията вече стартираха.


„През последните месеци се подготвях да вляза в ролята на Кралицата на соул музиката като слушах нейна музика, гледах нейни рядко споделяни интервюта и четях страхотни книги, писани за нея. Правех всичко това, за да уловя нейния дух и присъствие.“ – казва Ериво. – „За мен е чест да работя с един изключително талантлив и музикален екип. Заедно ще служим на Кралицата и ще създадем нещо специално.“


В продукцията участват още Кортни Б. Ванс(„Народът срещу О Джей Симпсън: Американска криминална история“)в ролята наК.Л. Франклин, Дейвид Крос („Голиат“, „Развитие в застой“) катоДжериУекслър,Малкълм Барет(„Пазители на времето“, „Preacher“)като Тед Уайт, ПатрисКовингтън(„Пурпурен цвят“)като Ерма Франклин, Кимбърли Х. Грегъри („Заместник-директори“)в ролята наРут Боуен, Ребека Наоми Джоунс („Болест от любов“)катоКаролин Франклин и Санай Виктория („Black-ish“).Минисериалът от осем части е с премиера по National Geographicпрез лятото на2020 г. Той ще бъде излъчен в 172 държавии на 43 езика.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Венко Сабрутев

ППДБ иска комисия за пътната карта и Турски поток

ПП-ДБ са внесли проект на решение за ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.