Свързани новини

04.12.2019 16:30

НЕ! Технополис се подиграва с клиенти

Видян 8740 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 3.6667
много слаба слаба добра много добра страхотна


Технополис в тъжния мол, носещ името на България, се подиграва с клиентите и със закона за потребителите. Ето какво разказват наши читатели и приятели:
"След като купихме оттам преди дни телефон от добра марка и той не проработи, решихме да го върнем. С кутията, с найлоновите пликчета за апарата и слушалката, в идеален вид. Разбира се, и с касовата бележка.
Касиерката отказа да го приеме. Продавачът отказа да го приеме. Трябваше да дойде управителят – което не беше проблем – на хилядите квадрати площ имаше само още двама клиенти – млада и озъртаща се двойка, която нямаше конкретен интерес, а си гледаше.
След като видя, че изискваните по закон за връщане на стока в определения срок атрибути: опаковка и касова бележка, гаранционна карта и т.н., са налице, той изтъкна „търговския вид“.

Нещо като нищо на света. Което е като „несъобразената скорост“, която КАТ винаги изтъква, когато няма как да обясни нещо – като трагедия например. Не казва висока или ниска скорост, понеже не знае – „несъобразена“.
Възразихме, че търговският вид си е какъвто е бил, а телефонът, апропо, не работи. И не е въпросът за парите, а за ненужността на стоката.
Огромната сума, която Технополис, както всеки би помислил в такава ситуация, явно се затруднява да върне беше нещастните 20 лв.

Чак ни стана неудобно за петимата души от персонала, които ни наобиколиха с влажни погледи, понеже нямаше как да си кажат истината.
И решихме великодушно да им оставим телефона, да се опитат да го пробутат и


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 05.12.2019 21:48

    Благодаря ви за информацията!

  • 001 Anonimen 05.12.2019 08:37

    В Технополис ти показват едно, а ти дават друго. Мой колега отишъл да си купи монитор за компа, това което му показали, ставало. Обаче, продавачът се врътнал и му дал друг от склада, не този показания. Колегата си отива в къщи, мониторът с пиксели. Не му го върнаха.

RSS

Най-нови

 Алиса в страната на чудесата

Алиса в страната на чудесата се завръща

Колибри предлага на читателите ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

близнаци