01/02
03.12.2019 11:33

Голяма награда за Иван Донев в Холандия

Видян 2182 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Още едно парченце от големия пъзел е сложено на своето място." Това написа в своя фейсбук профил дизайнерът Иван Донев. А поводът е поредната награда Excellent award Salonè della Moda, която получи - този път за иновативен дизайн. Мястото: мащабното изложение на луксозни стоки и услуги в Ротердам Exellent, разгърнато в изложбения център на града, с участието на над 150 холандски и международни компании. Луксозни услуги, мебели, аксоари, тъкани, мода, яхти и коли, хиляди посетители и едно красиво модно шоу на Иван Донев за начало на Exellent- така започна тридневното изложение. Сдържаната и хладно учтива холандска публика не спести аплодисментите си и възхищението си от  това модно шоу. Специално за изложението дизайнерът е направил своята колекция Sacura, която показа в  хармония с дрехи, вдъхновени от картини на Джаксън Полак и дрехи от колекцията си Red Carpet. Поканата да представи творенията си от организаторите не е случайна и не всеки може да я получи. Работата "зад кадър" на това модно шоу включва и неуморните усилия на един сериозен екип, начело с Джери Лаксембърг,  продуцент, и Аурора Котева - двигателите на Salonè della Moda.


А тази награда наистина е поредното парченце в пъзела от над 20 награди, получени в различни точки на света - САЩ, Италия, Индия, Египет, Дубай, Турция... (В САЩ например Донев получи Оскар за мода за най-добър интернационален дизайнер.) Последната наградасъпътства признанието и високата оценка на дрехите, която Иван Донев  представя вече повече от седемгодини след като завършва Академията за висша мода Кoefia във Рим. Пресата там го нарича "осиновеното дете на италианската мода", защото Донев работи и живее през голяма част от годината в Рим, а и дрехите му носят дискретния лукс  и сексапила на Made in Italy. Част от дрехите за модното шоу в Ротердам дойдоха специално от бутика в Милано, в който наред с дрехи на световно известни дизайнери се продават и дрехи на нашия дизайнер.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

рак