Свързани новини

14.11.2019 13:45

Изолираха котарак, организирал бягства от приют за животни

Видян 1003 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Служители на приют в Хюстън, САЩ, са изолирали от останалите животни котарак, който нееднократно е организирал бягствата на себеподобни, пише в. "Дейли стар".


Въпреки многобройните предупреждения, отправени му от персонала, "рецидивистът" на име Куилти е продължил да върши безчинствата си "по няколко пъти на ден", в резултат на което е бил изолиран, предава БТА.


Служителите на Friends For Life Animal Rescue and Adoption Organisation са установили, че и преди пристигането си в приюта Куилти се е изявявал като престъпник, като редовно е пускал навън кучето, с което е съжителствал.


В интернет е лансирана кампания за освобождаването от изолатора на косматия организатор на бягства. Без да дочака наказанието му да бъде отменено, Куилти е успял да се измъкне от "устойчивото на белите му помещение".


"Куилти не може да бъде възпрян. Той просто няма срам". Липсата му осезаемо се усеща от останалите котки, които благодарение на него редовно се освобождаваха от клетките си и бродеха из приюта", разказват от персонала.


"Обичам да отварям затворени врати. Всяка затворена врата е предизвикателство за мен. Когато видя затворена врата, правя всичко възможно да я отворя. Обикновено успявам", се посочва в информацията за Куилти, който търси нов дом и разбиращи стопани.



Етикети
, , , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Ограничете физическото натоварване

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ограничете физическото натоварване, наблегнете на