01/02

Свързани новини

06.11.2019 14:55

Фандъкова и Йотова почетоха Левчев на галавечер в НДК

Видян 1232 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Поетична вечер с най-обичаните стихове на големия български поет и писател Любомир Левчев се състоя в шеста залана НДК. Рециталът Звездопът събра десетки близки, приятели, колеги и почитатели на автора, който ни напусна през септември тази година.


Едни от най-емблематичните творби на Левчев прозвучаха с неговия глас, както и в интерпретацията на актьора от Народния театър Валентин Ганев. Специален подарък за всички гости беше изпълнението на легендарния вокалист на група Сигнал Йордан Караджов на песента Да те жадувам, написана по стихотворението на Любомир Левчев Недопустимост от 1967 г.


Събитието беше открито от издателите на писателя Виктория Бисерова, управител на Ентусиаст, и Иван Гранитски, член-кореспондент на БАН и собственик на издателство Захарий Стоянов. Виктория Бисерова сподели с присъстващите историята около публикуването на третия роман от спомени на Левчев Панихида за мъртвото време.


Сред гостите на събитието бяха вицепрезидентът Илияна Йотова, кметът на София Йорданка Фандъкова, шефът на ГЕРБ в СОС Малина Едрева, Антон Дончев, Тошо Тошев, Валентина Радинска, ексминистър Георги Йорданов, Любен Дилов-син, Стефан Мавродиев.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 06.11.2019 17:53

    Ромският вот - вижте кой го обра в най-оспорваните битки в страната https://frognews.bg/novini/vijte-koi-obra-romskiia-vot-nai-osporvanite-bitki-stranata.html На балотажа пък Йорданка Фандъкова е събрала общо 85% от гласовете в кварталите "Филиповци", "Факултета" и "Христо Ботев", или 2,9% от 5-те процента, с които взима преднина пред Манолова. https://bultimes.com/wp-content/uploads/2019/11/%D0%91%D0%91-2.jpg

  • 001 Циганската царица на София 06.11.2019 17:52

    Икономически новини: Благодарение на скока на инвестициите в ромските махали преди изборите, има увеличение с 9.5% ръст на БВП през четвъртото тримесечие на 2019 г.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

телец

Прекрасен ден да го посветите на семейството си

Прекрасен ден да го посветите на семейството си и на