25.10.2019 10:10

Българите купуват 30% повече мебели онлайн

Видян 639 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Онлайн продажбите в категория „мебели“ са се увеличили с цели 30% в сравнение със същия период на миналата година, отчита водещият търговец за домашен дизайн и декор в Източна Европа Vivre.


Спрямо общите продажби в платформата 34% от всички покупки, достигнали българските домове тази година, са мебели. В отделните категории 24% от продажбите формират артикулите за кухня и баня, 20% е текстилът, 12% отбелязват интериорните декорации, 8% са осветителни тела и 10% са в категория „лайфстайл“.


Ако до преди няколко години българските потребители с неохота купуваха мебели онлайн за сметка предимно на декорации за дома, днес ръстът на поръчките за масивни мебели се покачва. От деветте пазара, на които Vivre оперира, България отбелязва 20% от всички продажби. Въз основа на увеличаващите се онлайн поръчки и засилващия се интерес към интериорния дизайн, Vivre обявява кампания „Голямата разпродажба” с отстъпки до 70% за хиляди продукти от своя каталог. „Средната стойност на една онлайн поръчка тази есен възлиза на 105 евро, а най-популярните категории са мебели, текстил и осветителни тела. За пиковия сезон договорихме специални условия с наши доставчици от Испания, Англия, Португалия, Германия, и подобрихме ценообразуването на продукти, които отбелязват високо търсене“, заяви Андрей Станеску, главен търговски директор.


„Голямата разпродажба“ на Vivre.bg ще продължи до 28 октомври с намаления до 70% на хиляди продукти, сред които разтегателни дивани, кухненски столове, килими, спални комплекти, козметика и бижута. Кампанията ще се проведе едновременно в България, Румъния, Унгария, Словения, Словакия, Чехия, Хърватия, Полша и Гърция.  



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

рак