Свързани новини

23.10.2019 11:14

Транссексуалният Джесика Янив загуби делото срещу жени, отказали да му скубят космите

Видян 1537 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Джесика Янив загуби съдебно дело срещу множество жени, които отказаха да направят кола маска на мъжките му гениталии; Това е победа за правата на човека в Канада, тъй като козметиците няма да бъдат наказани за отказ на услуги, тъй като не са се съгласили да обработят интимните му места, пише журналистът от САЩ София Нарвиц, предаде RT.


    През 2018 г. 32-годишният транссексуален Янив подаде 16 жалби за правата на човека срещу бизнес, популяризиращи се на Facebook Marketplace. Всички козметици държат салони, които предлагат процедури с кола маска и в различни ситуации Янив се стреми да премахне космите по ръцете, краката и скротума. Поради неопитност или религия, жените отказват на молбите му, което той определя като дискриминация въз основа на полова идентичност.


"Днес стана ясно, че British Columbia Human Rights Tribunal е определил, че салоните не са извършили нарушение, отказвайки да обезкосмят гениталиите му, за което кадрите не са обучени, или не са се съгласили; приятен обрат на събитията за уязвимите жени, които никога не трябва да бъдат принуждавани да докосват мъжките гениталии", пише София Нарвиц.


За последната година тази история може да бъде обобщена само като цирк. Янив е познат с расистката си риторика, атакувайки фирми в голяма степен собственост на имигранти, но има огромни доказателства, че той е извратеняк. По съобщения в социалните медии Янив също твърди, че има цикъл и злорадства за това в Twitter и Youtube; физическа невъзможност, като се има предвид, че е биологичен мъж.


"За секунда не вярвам, че Джесика Янив е транс. Тя със сигурност не е жена. И така, оттук нататък, ще й кажа каква е, тя е мъж. Джонатан (истинското му име) е измамник, който използва полова идентичност, за да се включи в извратени фантазии. Съществуването му показва доколко транс движението е дерайлирало. За щастие, той загуби този случай, но че дори стигна дотук, трябва да е страшно за всички. Още повече, че сега мъжете използват транс джендърството като оправдание да нахлуят в личното пространство на жените", пише журналистката.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

везни

Приятелските чувства ще надделеят над любовните

Приятелските чувства ще надделеят над любовните и