Свързани новини

18.10.2019 16:46

Къде да се храним в Ню Йорк? Отидете на тези любими места

Видян 2174 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Добрият ресторант осигурява комфорт, място за среща с приятел или начин за отпразнуване на специален повод. Ето къде трябва да ядете в Ню Йорк?

Авторът на готварската книга и готвачът на PBS Пати Джинич препоръчва пицата The Spicy Spring от Prince St. Pizza. Тя е с богато количество сос Fra Diavolo, тонове пикантни пеперони, излиза от фурната идеално хрупкава по краищата и с мек, мазен и месен център и достатъчно разтопена прясна моцарела. Това е просто идеалното съотношение на всичко, което трябва има една пица.

Ресторантьорът Уил Гуидара пък е фен на Charles Prime Rib. Малък, интимен, с вкусна храна - кара посетителите да се чувстват специални всеки път, когато влязат през врата на ресторанта.


"Сякаш се връщаш назад във времето и миналото е чисто съвършенство. Започнете с мартини, вземете чийзбургер, френски сандвич.  Услугата е на ниво, а храната е невероятна. Хлябът е един от най-добрите в града, а пилешкото е изключително", споделя Гуидара.

Журналистът и критик на Ню Йорк Таймс Франк Бруни препоръчва храна, която му доставя голямо удоволствие, без да го кара да се прекланя пред нея.  "Имам предвид храната, която не позволява елемента на изненада да изтръгне напълно усещането за познато. И имам предвид храната, която е съчетана с обстановката, чиято комбинирана сила трябва да ме накара да се чувствам спокоен, както и специален. Такива места са: Upland, Lilia, 4 Charles Prime Rib, Uncle Boons, Charlie Bird, Cookshop.

 "На повечето от тези места съм редовен. Попадам в познати обятия, чиято прегръдка познавам и мога да се доверя. В една епоха, която е изпълнена с безпокойство, това означава всичко за мен", добавя Бруни.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

везни

Приятелските чувства ще надделеят над любовните

Приятелските чувства ще надделеят над любовните и