Свързани новини

21.09.2019 18:19

Киро Скалата ще участва в борби за селския коч

Видян 2892 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Неуморимият продуцент Кирил Вълчев Скалата се впуска в нови приключения. В шоуто си Крале на Силата той вкара нов елемент на предизвикателство.
Тази неделя от 12:30 в село Маломир-Ямболско, по време на традиционните народни борби, фитнес мафията отправя предизвикателство на лежанка към местните бабаити в отговор, на което те чакат Вълчев на тепиха. За изравняване на силите пристига световен шампион по борба Красимир Кочев, познат от светските среди като бившия на певицата Малина. За по голяма сигурност и разсейване на противника в арсенала на Фитнес Мания ще бъдат балканската шампионка по фитнес Елена Чанков, сексапилната топ инструкторка по пилатес Теодора Трашлиева и дългокраката републиканска по скокове във вода Нинка Вълчева. Като подкуп да не бъде хвърлян много от опитните борци Вълчев е предвидил лимузина пълна с подаръци за над 3000 лв. На финала фитнес моделът и певица, мениджър на шоуто Крале на Силата, Никол Стоянова НИККА е предвидила музикална програма.
Наградите са осигурени от Inter Hotel  Veliko Tarnovo, протеинови вафли Fit Spo,алкална вода  Kangen,книги от AMG Publishung,ваучери  Limos.bg, пуканки от American Popcorn Company, вкусна ядка А до Я, хранителни добавки Power Food, майсторски инструменти от Raider Power Tools, козметика и хранителни добавки Naturpharma.
С медииното партньорство на :Телевизия Alfa , Sportal ТV, DSTV, Deimos Tv, DTV, Yambol-life,Списание 19 ,Списание СЛАВА,Traffic news,2B Consult,Darts news,Gol.bg,Burgas 24,Plovdivski novini.bg, Fitnes Mania и Рogled21.com


 ВИЖ ВИДЕО ТУК!!!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния