Свързани новини

18.09.2019 09:49

НВО отмъкна и Теория за големия взрив от Нетфликс

Видян 1156 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 НВО успя да отмъкне и сериала Теория за големия взрив от портфолиото на своя най-голям конкурент Нетфликс. За сделката стана ясно от Холивуд рипортър.


Цената на сделката не се съобщава с точност, но се знае, че тя е от порядъка на милиарди долари – най-високата сума платена до момента от НВО за сериал, който да излъчва в стрийминг платформата си.


От компанията ще получат ексклузивни права за излъчването на всички 12 сезона на “Теория за големия взрив” за пет години. В сделката е включена и кауза за удължаване на този срок до 2028 г. Сериалът ще премине в стрийминг платформата на НВО през пролетта на 2020 г.


“Има много малко предавания, които са определящи за цяло едно поколение. Ние сме изключително развълнувани, че НВО МАХ ще бъде домът на Теория за големият взрив от тази пролет, коментира шефът на УорнърМедия Ентъртейнмънт Робърт Грийнблат, предаде бТВ.


Това е поредният сериал, който от компанията успяват да “откраднат” от Нетфликс. Преди време от НВО купиха ексклузивни права за излъчването на Приятели и Офисът – отново за колосална сума пари.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

близнаци