01/03

Свързани новини

30.08.2019 10:55

Мъжки ризи за есента или как да разчупим ледовете в студеното време

Видян 1758 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сигурно се чудите откъде да намерите подходящата риза, която да можете да носите на работа и когато излизате навън с приятели. Със сигурност, това е отличителният белег на всеки представител на силния пол и поради тази причина изборът на мъжки ризи винаги е изобилен. Все пак, винаги е добре да се стремим към най-доброто като качество и изпълнение. В този ред на мисли, малко помощ при избора на мъжки ризи за есента няма да е излишна никому и затова ще Ви представим 3 модела на Ree.bg, с които да разчупите ледовете в прохладното есенно време.


Първият модел, който ще представим, е стегнат и строг. Мъжката слим есенна риза е класика с модерни елементи. Тази риза е изключително подходяща за офиса, както и за официални събития от всякакъв род. Това, което прави модела интересен, са диагоналните раирани гънки покриващи копчетата. Материята е от полиестерни влакна и памук, което я прави едновременно мека и удобна, но също и лесна за поддръжка.


Ако не сте фенове на строгия стил, мъжката ежедневна карирана риза ще Ви спести този дискомфорт. Въпреки че се предлага само в черно-бяла окраска, ризата е олицетворение на класическия небрежен стил. Това обаче със сигурност няма да Ви попречи да я носите на работа или дори на парти. Тя е с типичните ръкави и яка, но с малко по-свободен дизайн. Всъщност, небрежният стил е толкова популярен в категорията мъжки ризи, че вече е съвсем нормално официален и неофициален стил да се преплитат един в друг.


Интересното е, че стремежът на Ree.bg не се изчерпва в предлагането на повече модели. Нещо повече, детайлите тук са изключително важни и всичко това с цел клиентът да остане доволен от избора си. Мъжката риза с дълъг ръкав и джоб е модерна вариация на класическото каре, само че с плътно-прилепващи ръкави в стил суитчър. Тя се предлага в 2 различни цвята, а джобът на рамото предлага допълнително удобство на притежателя й.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

скорпион

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни, солидни и