Свързани новини

20.08.2019 12:08

Смях

Видян 1223 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


"Не ме гледай умно, българино!"

 "На президентските избори ще кандидатстваме Сульо, Пульо, Атанас и аз." - относно предизборната кампания за президент през 1996 г.

 "Мърльо, ще те забия като пирон в земята!" - обръщение към колега депутат.

Реплики към председателя на Народното събрание Йордан Соколов: - "Човек като мен, който има всичко, не е длъжен да бъде в една петокласна, разбита от вас държава."

"Аз съм човек с 23 процента от народния вот, а Вие сте мистър Никой от утре, ако паднете от власт..." - "Тихо - само на детето си, не на мен!" - по време на изказване от парламентарната трибуна.

"Някои господа от големи държави са казали на господин Костов: хвани това робско племе за гушата, един милиард годишно обратно връщайте дълга, ще си обърнем главата за демокрацията и правнуци ще плащат заемите, които ще ви даваме сега, за да ви държим на власт. Това е схемата." - относно премиера Иван Костов.

 "Сладур, ти си цвят за живота ми! Цвят за живота ми!" - относно депутата от СДС Александър Йорданов.

 "Не ме иронизирай, момченце!" - към министъра на регионалното развитие и благоустройството Евгений Бакърджиев, който преди това е коментирал за Ганчев: "Господин Ганчев, никой не Ви прави на луд. Аз мисля, че това е естественото Ви състояние."

 "Той е момченце, което го пощипва Бойко Методиев Борисов по бузката и го удря по тумбата. Такива хора, които приемат такова третиране от големия бос, аз не признавам" - относно Росен Плевнелиев.

 "Кадрите не се купуват от Плод-зеленчук, кадрите се създават с много грижи, със страхотно съблюдаване на развитието им, за да бъдат качествени. В момента това, което наблюдавам, не е от първо качество според моите представи." - в коментар за политическата класа през 2006 г. пред сп. "Тема".

"Жак Ширак от четвъртия път стана президент, тъй че не се тревожи за моята възраст. Усмихвай се!" - относно поредният му опит да спечели президентския пост през 2016 г. Отново неуспешен.


Жорж Ганчев

 

 

 

 

 



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.