Свързани новини

15.08.2019 09:56

Обират системно дарения за болно дете в Бургас

Видян 1283 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Системно обират кутия за дарения на 5-годишно момиченце от Бургас, което е с детска церебрална парализа. Тя е поставена в плажно заведение в морския град, съобщава Нова тв.


За операция в САЩ на семейството й са необходими около 150 000 лева. Те се събират в 20 кутии, разположени на различни места в града. Преди около две седмици обаче ръководството на заведението установява, че средствата в тяхната такава намалява.


„Тогава разбрахме, че сериозна сума липсва. Първата ни реакция беше да се свържем с родителите на Цвети и да попитаме дали евентуално по някакъв начин не са изпразвали кутията. След като разбрахме, че не са те, усетихме, че трябва да се направи някакво вътрешно разследване. Направихме такова и в рамките на два дни установихме какво точно се е случило”, обясни пред NOVA Манол Тодоров.


Оказва се, че всяка вечер жена от ромски произход изпразва касичката, като оставя много малка сума със съдействието на охранителя на бара. Двамата са арестувани. А открадната сума е в размер на 500 лева.


Бащата на момиченцето Владимир Байлов недоумява как някой ще посегне на пари за лечение на дете. „Като разбрах за това нещо ми стана неудобно. Трябват ни още 3-4 хиляди лева и сме готови”, обясни той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

риби