Свързани новини

02.08.2019 20:08

Почина 22-годишна внучка на Робърт Кенеди

Видян 3684 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сърша Кенеди Хил - внучката на убития кандидат за президент Робърт Кенеди, който беше по-малък брат на Джон Кенеди, е починала. Вчера вечерта екип на спешна помощ е повикан на място в резиденцията на Кенеди в Порт Хианис, Масачузетс, където внучката на някогашния сенатор е живеела с баба си. 22-годишната Сърша е обявена за мъртва в болницата на Кейп Код. Вестник New York Times посочва, че причината за смъртта ѝ е била свръхдоза, предаде Дир.бг. Тя беше дъщеря на Кортни Хил - петото от децата на Робърт и Етел Кенеди.


През годините семейство Кенеди е претърпяло редица трагедии, включително убийството на дядото на Сърша - Робърт, който бе убит през 1968 година, когато се кандидатираше за президент на САЩ. 5 години преди това, в Далас беше убит и Джон Ф. Кенеди - тогавашният президент на Америка, а този юли се отбелязаха 20 години от смъртта на сина му - Джон Кенеди - младши, който се разби със самолет, докато пилотираше към сватба в Порт Хианис. "Сърцата ни са разбити от загубата на любимата ни Сърша. Животът ѝ беше изпълнен с надежда, обещания и любов", се казва в официалното изявление на семейството.


  "Днес светът е по-малко красив", добави баба ѝ. 22-годишното момиче е следвало Комуникации в Бостънския колеж, като според New York Times е страдала от чести депресии.


"Депресията ми се вкорени още в средното училище и ще бъде с мен до края на живота ми", написа тя в студентски вестник през 2016 година. Полицията заяви, че вече са извикани хора за разпит и е започнало разследване.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

До обяд ще ви е малко напрегнато

До обяд ще ви е малко напрегнато, особено ако сте имали