Свързани новини

02.08.2019 10:14

Непозната жена написа писмо на Фандъкова

Видян 1763 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

       "Някой беше казал, че в живота има три важни неща – първото е да си добър, второто е да си добър и третото е да си добър. Благодаря на Павлин, Николай и Денислав, затова, че помогнаха и на Диана Гунева, която още не познавам лично, но която ми изпрати писмо, в което искаше просто да благодари за помощта на момчетата от нашето аварийното звено.


Вярвам, че Диана ще е победител в тежката битка, която води. Огромната вълна на положителни емоции и доброта, която повдигна, ще се върне при нея с още по-голяма сила. Успех, Диана!", написа кметът на София Йорданка Фандъкова във Фейсбук.


  Диана Гунева шофирала по бул. Черни връх в София, когато трима мъже от камион й дали знак да отбие. Оказало се, че искали да я предупредят, че шофира по джанти, тъй като задната й гума била спукана.Гунева благодари на спасителите си като разказа за случилото се в социалните мрежи. За часове постът й събра десетки коментари и споделяния.


„Нещо тракаше в колата, но не обръщах внимание. Камионът зад мен започна да свири. Леко се изнервих. Настигнаха ме и ми направиха знак да спра. Видях, че гумата ми е спукана. Хората обаче ми помогнаха и я смениха. Много съм благодарна и възхитена”, разказа в ефира на Здравей, България Диана Гунева. Тя допълни, че в днешно време имаме нужда от повече такива добрини. Мъжете са служители на Столичната община. „За нас това не е някакъв прецедент. Всеки човек би постъпил така на наше място”, смятат те.


"Честито на Николай, който този ден стана баща за първи път. Малкият Теодор има баща герой, защото истинските герои са добрите хора.Специални благодарности на Краси Димитров, директора на дирекция Аварийна помощ и превенция. Създадохме дирекцията, за да можем ефективно да помагаме на хората. Краси и екипът му – 32-а мъже и две дами – са денонощно на разположение, за да помагат и реагират при тежки ситуации", заяви още Фандъкова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

скорпион