Свързани новини

01.08.2019 11:18

Ванга не призна никого от родните феномени

Видян 3369 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Ванга не е лесен характер. В отношенията си с другите хора често е рязка, а понякога става направо непоносима. Никой не е имал време да я възпитава и езикът й е не само суров, но понякога и каруцарски. Особено, когато си е срабнала по малко, както обичала. Петричката врачка приживе не признава нито един от другите български екстрасенси за свой колега или наследник, въпреки всички претенции на различни ясновидки и гадатели.
Бившият депутат и лидер на Евророма Цветелин Кънчев разказа много любопитен сюжет от отношенията на Ванга с неговата баба – стара циганска врачка. Тя е била една от малкото “колеги”, които Ванга донякъде приемала за феномени: “Баба ми и Ванга бяха доста близки, именно поради тази причина аз съм най-големият дарител на църквата в Рупите. 1993 година дарих милион и половина за строежа на църквата. С тях двете беше голямо шоу, когато се събираха или когато си говореха по телефона. Звъни Ванга, вдига баба ми и Ванга казва: „’Що правиш, ма, вещицо?!“. А баба ми от там и отговаря: „Гледачко, пак ли правиш това, което всеки може да го прави?!“ Мен ме арестуваха на 1 декември 2009 година, а същата вечер Наглите са ме чакали пред апартамента ми, аз съм щял да бъда последната им жертва. Не е изключено предотвратяването на това отвличане да е било благодарение на нейната дарба. Баба ми казваше, че всеки може да предсказва бъдещето, въпросът е да го регулира, това е трудното”.
Това е истинско изключение като се знае колко ревнива е Ванга към славата на други гадатели и още повече – към обявяването на нечии способности за екстрасенски, сиреч свръхестествени.
Най-коментирани са връзките й с другата легендарна гасдателка и лечителка на България Вера Кочовска. Не е тайна, че племенницата на Ванга дори някъде бе нарекла плевенчанката “шмекерка”. При това, въпреки научно доказаната както в Русия, така и в Япония дарба на Вера Кочовска. Красимира Стоянова твърди, че леля й е приела в дома си в Петрич колегата си само веднъж, през 1993 г.
Ако се нададе ухо на клюката пък може да се стигне още по-далеч. Според някои Вера била прогонена от Ванга, когато отишла да й засвидетелства почит край нейното смъртно легло през 1996 г.
Дъщерята на Кочовска обаче неотдавна лансира пред седмичника “Супер 19” съвсем различна версия. Тя твърди следното: “Двете много се обичаха. Ванга имаше майка ми за своя дъщеря, а тя от своя страна я приемаше за духовна родителка”.
Оказва се, че по думите на наследницата на Кочовска не отговаря на истината и версията, че майка й само веднъж е ходила при Ванга: “Имаше един период, когато ходехме всеки ден при Ванга. В други случаи двете си говореха по телефона и се разбираха кога точно да отидем. Ако беше станало така и


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

везни