Свързани новини

29.07.2019 10:13

Ванга не познава за смъртта си – не доживява 3 години

Видян 5463 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


След броени дни се навършват 23 години от смъртта на Ванга. Петричката врачка напуска този свят на 11 август 1996 година. Нейният път, за който ще ви разкажем подробно в поредицата ни, посветена на прочутата гадателка, е низ от мистерии, тайни и загадки. Подробно ще се спрем на всичките страни на феномена Ванга. Ще научите от нас много нови и вълнуващи подробности. Още в тази серия ще научите неща, които едва ли знаете, колкото и да сте чели за удивителната жена, без която България вече не е същата.
Петричката ВРАЧКА имала уникалната способност за 55% точно и още над 25% приблизително предсказване на съдбата на човека. Общото число е 80%. Това е четири пъти повече, отколкото е средната норма на сбъдване на гаданията на екстрасенси.
Ванга не познала само собствената си смърт. В началото на 1996 г. лекарите й открили рак на лявата гърда. Предложили операция.
Бабата отказала: “Не ми трябва, ще изкарам още 3 години”, зарекла се тя. През август 1996 година Ванга почива в Правителствена болница. Смъртта идва в мига, когато решават да й забодат в гърлото тръба, за да улеснят дишането й. Токът в болницата угасва, а когато идва, виждат я издъхнала. Сред хората, които се интересуват от здравето й през последната седмица от живота й, е тогавашният руски президент
Борис Елцин, който е неин пациент, а именно него избраник и приемник стана властелинът на Русия от 20 г. Владимир Путин.  
Той й бил длъжник за втория си мандат. Когато година преди изборите му давали 4%, тя отсякла: “Ще спечелиш, но ще платиш със сърцето си”. И наистина, той кара втори мандат, белязан почти изцяло от байпасове. Малко след отказването си от поста, Елцин умира. От сърце!
Горбачов и Хитлер също са получили недобри предсказания от петричката врачка, но за разлика от Елцин й били обидени. Тя разкрила на Сергей Михалков – авторът на текста на руския химн и баща на носителите на Оскар Никита Михалков и Андрей Кончаловски, че има сестра. Той първоначално отричал, после разбрал от роднините си, че семейството е изгубило щерка, докато той бил малък.
Ванга спечелила Нешка Робева като й предсказала: “Първенството ще го спечелят момичета с цветя в косите”. Треньорката, още млада и неопитна тогава, заминала за Ротердам. Състезанието било спечелено от рускините. А в техните коси имало изкуствени венчета.
През 1996 г. Нешска произнася нещо, което може да звучи като клетва, но се оказва истина. Според нея България вече няма да бъде същата, защото Ванга
със способностите си е пазела страната.
И наистина, от есента на 1996 г., броени седмици след като петричката врачка напуска грешния ни свят, държавата е обзета от икономически колапс. Правителството на Жан Виденов е съборено, въпреки че има пълно мнозинство със 125 червени народни представители. По улиците има бунтове и въстания, барикади се издигат по пътищата. В страна върлува хиперинфлация. 1 долар стига до 3000 лева. Пенсиите се измерват в по няколко “гущера”. Заплатите стигат за някое и друго кило месо. По магазините се извиват опашки. Всеки бърза да купува, защото етикетите с цените се менят не по дни, а по часове. Страната е обзета от шок, ужас и пълен хаос.
Дълги години българската държава изкарва много пари на гърба на врачката. Държавна сигурност престава да я преследва заради нейната близост с дъщерята на Тодор Живков – Людмила. За тяхната дружба и предсказанията й за първото семейство ще четете повече в следващия епизод. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог