Свързани новини

22.07.2019 13:48

Шеф Силвена Роу ще празнува ЧРД в Родопите

Видян 1678 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Броени дни преди рождения си ден Chef Силвена Роу гостува в студиото на „120 минути“, за да сподели със зрителите на bTV за новия си проект в Кувейт, промяната след MasterChef и плановете си за лятото.


Кралицата на вкусното и здравословно хранене призна, че е преоткрила оптимизма и заряда в българското общество след журирането си в шоуто на добрия вкус. Според нея отварянето към философията за здравословното хранене пряко рефлектира върху прогреса на нацията. Според нея е развила „страхотна любовна афера“ с българската нация и особено с младата генерация, с която поддържа непрестанен контакт и в които вижда качествени промени във философията на хранене. „Истината в храната е: по-силно сърце, по-здрав мозък, по-здрави кости, по-щастриво либидо.“  Нейната формула, която препоръчва на всеки е хранене, базирано 75% на растителна основа и внимание към произхода на продуктите. „Запомнете нещо – кълновете на броколите са най-противораковата храна. Направо яде раковите клетки само с две лъжици на ден. Ако сте в самолета и хората кашлят, кихат, две лъжици от тях и имунната система се вдига до върховете.“


Chef Роу сподели, че за нея лятото е много активно, тъй като е стартирала специален проект за VIP персона в Кувейт и вече неколкократно е посещавала страната. Влюбена в екзотиката на Изтока, кулинарката смята, че е открила своето място за изява и успешно го съчетава с чести визити на родината. Силвена сподели със Светльо Иванов плановете си за планински преходи в Родопите, вълнението и нетърпението си да посети магнетични места, свързани с многовековна история. Това ще е нейният „много български начин“ да отпразнува предстоящия си рожден ден.   



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще