Броени дни преди рождения си ден Chef Силвена Роу гостува в студиото на „120 минути“, за да сподели със зрителите на bTV за новия си проект в Кувейт, промяната след MasterChef и плановете си за лятото.
Кралицата на вкусното и здравословно хранене призна, че е преоткрила оптимизма и заряда в българското общество след журирането си в шоуто на добрия вкус. Според нея отварянето към философията за здравословното хранене пряко рефлектира върху прогреса на нацията. Според нея е развила „страхотна любовна афера“ с българската нация и особено с младата генерация, с която поддържа непрестанен контакт и в които вижда качествени промени във философията на хранене. „Истината в храната е: по-силно сърце, по-здрав мозък, по-здрави кости, по-щастриво либидо.“ Нейната формула, която препоръчва на всеки е хранене, базирано 75% на растителна основа и внимание към произхода на продуктите. „Запомнете нещо – кълновете на броколите са най-противораковата храна. Направо яде раковите клетки само с две лъжици на ден. Ако сте в самолета и хората кашлят, кихат, две лъжици от тях и имунната система се вдига до върховете.“
Chef Роу сподели, че за нея лятото е много активно, тъй като е стартирала специален проект за VIP персона в Кувейт и вече неколкократно е посещавала страната. Влюбена в екзотиката на Изтока, кулинарката смята, че е открила своето място за изява и успешно го съчетава с чести визити на родината. Силвена сподели със Светльо Иванов плановете си за планински преходи в Родопите, вълнението и нетърпението си да посети магнетични места, свързани с многовековна история. Това ще е нейният „много български начин“ да отпразнува предстоящия си рожден ден.
19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.
Толерира се използването на кирилица.
Няма коментари към тази новина !
Миналата година (2023 г.) е най-слабата по ...
бТВ Синема 31 март 21:00ч.
Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди
Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще