Свързани новини

26.09.2008 10:27

Задържан за убийство се обеси в килията си

Видян 2213 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

56-годишният Михаил И. от с. Ружинци бе намерен обесен в килията на следствения арест в град Видин. Срещу мъжа било повдигнато досъдебно производство поради причинена от него смърт след побой.


На 25 юли той пребил зверски свой съселянин, който впоследствие починал. След наложената мярка „задържане под стража“ Михаил И. бил изпратен във видинския следствен арест, където преди два дни посегнал на живота си.
Законодателството у нас предвижда арестуваният да бъде лишен от всякакви средства, които биха му послужили да се самоубие и в случая очевидно става въпрос за сериозен пропуск от страна на компетентните органи.



Етикети
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

овен

Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади. Ще се