06.06.2019 11:06

Хаус сензацията на Миконос открива летните партита

Видян 1255 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Грандиозното откриване на Bedroom beach club ще постави началото на Лято 2019. През уикенда на 7 и 8 юни, близо 5000 души ще станат свидетели на парти, което изумявя със своята пищност, мащаб и еуфория. Гостите на най-очакваното събитие на годината, ще бъдат потопени във великолепие и мистична атмосфера. Кулминацията на нощта ще бъде премиерният спектакъл Game of Gods. В него ще вземат участие около 30 артисти от България и Румъния. Те ще превъплатят морския бряг във величествено подобие на древен Олимп. За невероятното усещане ще допринесе и сензацията на остров Миконос – Dj Agent Greg! Резидентът на Cavo Paradiso, e едно от най-актуалните имена на европейската хаус сцена.


Присъствието му в Слънчев бряг е гаранция за силната заявка, която дава клуба през лято 2019. Медиите го определят като „феноменален“, а изявите му са само в топ клубовете на Ибиса, Маями, Миконос, Атина, Амстердам, Сидни и Мелбърн. Собственото му радио шоу „Obsessions“ се излъчва ежеседмично в близо 20 страни по целия свят, а миксовете му получават признание от легенди като Tiesto, Bob Sinclar, Fedde Le Grand, Roger Sanchez, Robbie Rivera. Музиката на Agent Greg е част от над 100 компилации в световен мащаб.


Този петък -7 юни, той ще гостува за първи път в Слънчев бряг, което  е гаранция за знаково събитие в българския клубен живот. Ден по-късно, на 8 юни, щафетата поема емблематичният DJ Mascota. През последните 12 години, Bedroom beach е символ на световната хаус сцена и еталон за най-висок стил. През лято 2019г., той няма да изневери  на запазената си марка и ще предложи на своите клиенти и приятели шоу без аналог в България. Тази година, то ще се състои от артисти и музиканти, които не се нуждаят от представяне – Dj Dimo BG, MC Vera Russo (Live Vocal), Светлин Къслев (Saxophone live), Веси Бонева, Remi (Makosa Nostra), театъра на сенките "Fireter" и момчетата от  X-Energy Crew. Спектаклите не биха били същите и без танцьорите от Румъния – Daniela Dolha-Ella, Roberta Alyssam, Mihai Andrei и Daniel Andronic. Със своята атрактивност и професионализъм те привличат всички погледи към себе си, а шоуто им е ексцентричен микс от танци и акробатика. Кулминацията на летните партита през сезона, ще бъдат култови събития с топ DJ от цял свят – Mahmut Orhan, Crazibiza, Consoul Trainin и Liva K. По време на тях  клубът ще претърпи истинска метаморфоза и ще пренесе нощта в друго измерение.


Грандиозната сцена и убийственият саунд ще гарантират невиждано по размерите си зрелище, с качеството на световния лидер при озвучителните системи Lacoustics и над 80 осветителни устройства Robe! През цялото лято, хип-хоп емоциите ще достигнат критични нива на забавление с емблемите на R&B музиката у нас - 100 Кила, Криско, Ъпсурт и Тита. През 2019г. ще бъде поставено началото на нова поредица плажни партита  – Trap on the beach. В тях ще вземат участие:  MBT, Marso и V:RGO. Зад пулта на Bedroom beach ще застанат и цяло съзвездие от родни DJ: Mascota, FED, Dimo BG, Gorro, C-Fusion, Vasco C, BIG D, Stephan Gee Steven и Yassen Petrov.









Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката


Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката, а