23.05.2019 14:05

Smif N Wessun разтърсват нощна София на 31 май в клуб Mixtape 5

Видян 1267 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Малко по малко увеличаваме списъка с имена, които идват за пръв път в София / България и за пореден път имаме огромното удоволствие да представим на родната ни рап сцена едни легенди от световната такава. Дами и господа, представяме ви Tek и Steele, по-известни като Smif N Wessun a.k.a. Cocoa Brovaz или ¼ част от супергрупата Boot Camp Clik заедно с Heltah Skeltah, Buckshot и O.G.C. (Originoo Gunn Clappaz).


 


Можем да ви зарием с информация и факти за траковете и албумите, които са издали и за пътя, който двамата са извървяли.... :) , но предпочитаме да споделим по-скоро малко от значението на предстоящия концерт. За никого не е тайна, че времето лети. Все по-лесно е да срещнем новите артисти и да чуем какви ли не вариации и модни разклонения на рапа. Но става все по-трудно, а и направо невъзможно да се докоснем до творчеството на старите класици, които са допринесли за историята на хип хоп-а като цяло. Дали защото вече не са измежду живите, дали защото са се разделили или просто неактивни.....


Smif N Wessun обаче са едни от малкото легенди, дебютирали през далечната 1993-та, записвали с големи имена като 2Pac, Wu-Tang, Cypress Hill, Rick Ross, Pete Rock и много други......, активни и до днес. Да споменем ли и албума им „The All”, който издадоха през настоящата ни 2019-та ?! ;)


 


Не просто живи и все още заедно, но и повече от активни, Smif N Wessun ще стъпят за първи път на сцената на *Mixtape5* за едночасов концерт, който ще добави още една малка част към историята, която пишем заедно с вас, феновете на рапа в България.


 


Естествено няма да подминем с лека ръка и важността на съпорта от бг страна. BUNTA ще изскочи с новата си тава на име JUNKYART. 5 O'CLOCK ще извадят динозаврите и кадилаците, а зад пулта ще застанат двамата любимци на народа DJ AKASHA & STARTERAs.


Останалото е невиждана мистерия! ;)


Капацитетът на клуба е същия. И този път билетите са на достъпна сума. Съветваме ви да не се ослушвате, а да гарантирате присъствието си asap, защото партито е просто зверско!


Club *Mixtape 5* & FiveHigh skatepark present:


 


SMIF – N – WESSUN (live)


 


31.05.2019 / *Mixtape5* A-side / 22:00h / 18+


25 BGN presale (Bilet.bg) – 30 BGN on door


 


BG support:


Bunta - JUNKYART (Album promo) + 5 o'clock live


DJ AKASHA & STARTERAs



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

лъв