30.04.2019 10:04

Шокиращи разкрития за Втората световна война в нова книга

Видян 3088 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Шокиращи разкрития за причините за Втората световна война от автора на „Ликвидирането на Русия“. Очаквайте на 7 май от издателство „Хермес“. Николай Стариков е руски обществен и политически деец, публицист и популярен блогър. Заема поста търговски директор на Канал 1 – Санкт Петербург. Автор е на документални книги за новата руска история и геополитиката. Тезите му предизвикват полюсни реакции – от възторжени отзиви до крайно негативни коментари. Изявен националист и убедителен оратор, Николай Стариков е изключително противоречива личност с множество и привърженици, и критици. Самият той се определя като консерватор, поддръжник на православните ценности и противник на болшевишката идея, либерализма и политическата и културна инвазия на Западна Европа и САЩ.  След шокиращите разкрития за социалнополитическите сътресения в Русия след Първата световна война, Николай Стариков се завръща с безкомпромисен анализ на причините за избухването на Втората световна война. Твърдо решен да запълни липсващите празнини в историческите изследвания, той представя провокативна, базираща се на факти и документи интерпретация на събитията, довели до една от най-големите трагедии в световната история. Стариков отново не се страхува да задава неудобни въпроси, да посочва пукнатини в официалните версии, да изнася смущаващи факти. За пореден път той изважда наяве дълго пазени истини, за да попълни липсващите части в реалната картина на събитията. Той безапелационно повдига завесата на световната политическа сцена, за да изобличи задкулисните схеми и дипломатическите интриги.


„Тази книга не е за Великата отечествена война. Тази книга не е за Втората световна война. Тук няма да намерите точни данни за броя на танковете, оръдията и самолетите в противоборстващите армии. Няма да подлагаме на подробен анализ сраженията и битките по море, въздух и на сушата. Тази книга не е биография на Адолф Хитлер или прецизно изследване на историята на Националсоциалистическата работническа партия на Германия. Няма да се задълбочаваме в тъмните дебри на нацистката идеология и прецизно да броим безбройните жертви на фашистките палачи. Тази книга е за друго. Тя е за онези, които направиха тази война възможна. Тя е за онези, които даваха пари на Хитлер и на партията му. Тя е за онези, които й помогнаха да дойде на власт. Тя е за онези, които им предоставяха оръжие, нови територии и увереността в собствената им сила. За онези, които имат всички основания да седят на подсъдимата скамейка и да споделят с лидерите на фашистка Германия отговорността за техните невиждани престъпления. Тази книга ще ви разкаже за истинските заговорници и подбудители на най-страшната война в човешката история“, споделя авторът Николай Стариков.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.