01.04.2019 12:04

Петото издание на Whisky, Rum & Wine с рекорден брой посещаемост

Видян 931 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Двудневният пролетен мащабен фестивал в хотел Marinela Sofia посрещна стотици гости и отчете рекорден брой продажби, спрямо предишните свои издания


На 30.03 (събота) в 22:30 официално бе обявен финалът на Whisky, Rum & Wine, но много от гостите на фестивала останаха да разглеждат и дегустират  най-отбраните и луксозни брандове в категориите – уиски, ром, ликьори и вина до полунощ.


Събитието бе официално открито на 29.03  в зала „София“  от организатора на събитието – Петър Керемедчиев, както и от Н. Пр. посланика на Ирландия в България г-н Майкъл Форбс и Н. Пр. зам.– посланика на САЩ в България Джъстин Фридман. След приветствията към присъстващите гости, журналисти и почитатели на най-добрите спритни напитки бе даден стартът на изложбената част и програмата продължи с въздействащо изпълнение на традиционна шотландска гайда.


Майсторските и дегустационните класове, представени от бранд амбасадори, собственици на марките и експерти, отбелязаха висока посещаемост и след приключване на рамката от 60 минути лекторите продължаваха да разговарят с участниците и да обсъждат въпросите им свързани с историята, производството, марките, индустрията и културата на консумация.  Любен Дилов-Син, както и бизнесменът Христо Сираков, като почитатели на спиртните напитки от най-висок клас също успяха да разгледат и коментират редки видове от луксозните брандове.


Официалният организатор на събитието Петър Керемедчиев сподели, че в това издание е представил над 45 бара с близо 500 редки слекеции на най-отбраните и лускозни брандове в категориите – уиски, ром, ликьори и вина, но за следващото издание със сигурност ще помисли за разширяване на проекта, тъй като постигнатите резултати са дали сигурен знак, че събитието се нуждае от по-голям формат.


Можете да следите информацията, свързана с Whisky, Rum &  Wine на :


 http://whiskyrumwine.com/за-събитието



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес може да ви се наложи да работите усилено

Днес може да ви се наложи да работите усилено и да се