01.04.2019 12:04

Стоянка Мутафова – голямата звезда на She’s the One

Видян 1195 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Стоянка Мутафова бе голямата звезда и вдъхновение на конференцията „She’s the One”, състояла се днес в НДК. На събитието, организирано от екипа на #URBN, девет известни жени разкриха пред публиката своята формула за щастие и успех. Цели 69 години е разликата между най-младата участничка – дрифт и рали пилота Ива Русинова, която е само на 28, и гранддамата на българските кино и театър, навършила 97 години този февруари.


Ексклузивното събитие бе открито от сценаристката на "Под прикритие" и "Връзки" Ваня Николова, която разказа на гостите забавни, поучителни и запомнящи се случки от своята кариера, обединени под мотото "Как провалът може да ви заведе до правилния адрес".


"В днешно време всеки може да стане известен. Това обаче не е успех. Радвайте се и ценете малките неща", заяви пред публиката актрисата Биляна Петринска. Освен истории от житейския си и професионален опит, тя разкри още един от многобройните си таланти, изпявайки на прима виста част от оперна ария.


“Позитивното мислене е метафизика за домакини “, цитира свой колега доктор Цветеслава Гълъбова, директор на психиатрична болница "Св. Иван Рилски”, иронизирайки модерните „гурута”. Тя бе катогорична, че егоизмът е полезен и че човек трябва да обикне първо себе си, за да може да обича и останалите.


Ивет Григорова, собственик на агенция Ivet Fashion, която тази години празнува 25 години от създаването си, разкри част от рецептата за успех на територията на модния бизнес: "За да създадеш успешни модели, трябва да станеш тяхното второ семейство и да ги подкрепяш изцяло".


„Спрете да снимате! Наблюдавайте! Това, което влиза във вас, след това излиза като творчество! “, добави по темата за изкуството майсторът – керамик и парижки възпитаник Екатерина Лашова.


"Помагайте на хората със специални нужди. Ако не можете да помагате, то поне не пречете", призова към толерантност и съпричастност благотворителят и активист Аделина Банакиева.


"Няма добро и лошо животно, всичко е в главата на хората", убедена е Любомила Кривошиева, основател на фондация "Диви животни”, която сподели интересни и полезни истории и съвети от своята практика.


„Ускороявайте без да замисляте! Опасностите са само във вашите глави“, разкри своята рецепта за успех най-младата лекторка в “She’s The One”, дрифт пилотът Ива Русинова.


Всички те бяха бурно аплодирани от присъстващите в препълнения „Клуб 1” на НДК, като, естествено, най-много овации получи специалният почетен гост на „She`s the one” Стоянка Мутафова. 97-годишното неостаряващо момиче сподели пред публиката, че нищо в този живот не си струва, ако няма кой да те посрещне у дома, а като най-голямото си щастие определи сцената и своята дъщеря.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще