27.03.2019 13:23

Блестящ старт за Sofia Fashion Week

Видян 1161 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Състоя се откриването на най-грандиозното модно събитие в България.С помощта на сценографите и генералния спонсор – мебели Nurus, зала EFE на хотел Маринела бе преобразена в един пищен свят-мечта.Там многобройните гости на Sofia Fashion Week успяха да се потопят в пленителната атмосфера на събитието.


За пореден път софийската седмица на модата приветства разнообразие от български дизайнери по случай откриването на тазгодишното пролетно издание. В компанията на топ модели и VIP гости, блогъри и инфлуенсъри, световни и родни медии, се състояха атрактивни дефилета, които допринесоха за един изпълнен с вълнение и вдъхновение старт на дългоочакваното събитие.


Да уважат българската модна седмица по червения килим видяхме MissPlaymate Нора Недкова, момчетата от MurdaBoyz, Прея, Гери Дончева, Жана Жекова, Христо Сираков, Мая Косева, ДониЧачова, адвокат Биляна Тончева, топ коафьора Урсула, Мадлена Иванова, инфлуенсъраФавиолСафери и още много други.


За една още по-стилна и луксозна атмосфера бяха изложени и няколко модели на Miniи BMW, предоставени от спонсора на Sofia Fashion WeekSS 2019 – М Кар София.


Българските дизайнери, които станаха част от първата вечер на Sofia Fashion WeekSS 2019,ни сервираха коктейл от идеи и тенденции за пролет/лято 2019. Първи на подиума видяхме ослепителните GoToJewelleryandDiamonds, които с неустоими благородни метали и скъпоценни камъни накараха цялата зала да заблести.


Новата колекция на Петя Джофрани потопи в чувството да бъдеш Djofra, което усетено веднъж води до пристрастяване. По подиума видяхме тоалети, вдъхновени от смелите жени, които не се страхуват да нарушат правилата.Смела, различна и провокативна бе и колекцията на Ирина Червенкова, която за пореден път доказа, че е този бранд е предназначен за ценители.


Не останаха незабелязани и дизайните на AMIR, които демонстрираха както надамите, така и на господата, как да бъдат едновременно елегантни и актуални. Това те постигнаха с дрехиизработени от естествени материи и изпипани до последния детайл.Междувременно, Vanitta и дизайнерът Гергана Петрова, изпъкнаха с облекла с високо качество и впечатляващ стил, подчертани в уникална кройка и създадени с любов.


Лимитираният бранд на Биляна Йотовска, излъчваше неустоими красота и стил, досущ като самата нея.Посланието на тази колекция, представена от редицабикини фитнес модели,бе „Тренирайте и се чувствайте удобно в кожата си.“


С текущата си линия Диана Димитрова и нейният лейбълOne&Only - марка вдъхновена от столиците на лукса, Монте Карло, Дубай, Москва, Париж и Лондон, промениха начина, по който хората виждат плажното облекло.Интересната колекция бе представена със спиращото дъха участиена две красиви, професионални гимнастички.


WolfWalley също събра погледите на всички с интересни бански и летни рокли. С това ревю, всички гости успешно се пренесоха в слънчевите дни на любимия сезон. Междувременно, българската маркаKwiat и тази година ни изненада с нови цветове и форми и с колекцията, вдъхновена от комбинацията между екзотиката и урбанизацията.


След финала на бляскавата вечер, гостите се насладиха на специално подбрани кулинарни изкушения и уютна атмосфера на афтър партито в ресторант Булгар. За първа година отвори врати и атрактивният Sofia Fashion Week Store, където гостите на събитието имаха възможността да разгледат тоалетите от подиума отблизо и да закупят своите фаворити.


След като бе поставено началото на това мащабно събитие, ни предстоят още три тематични вечери, изпълнени с много изненади, приятни емоции и, разбира се, разнообразни произведения на модното изкуство, дело на талантливи дизайнери от България и света.


Както традицията повелява организатор и домакин на SFW е хотел Маринела, а съорганизатор и официален партньор – Code Fashion TV.


За да сте винаги в крак със случващото се около седмицата на модата в София, разчитате на:


Facebook / Instagram /  www.sofiafashionweek.com / www.codefashion.bg



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

дева