22.03.2019 11:03

Венета Кръстева се завърна в модните среди

Видян 1614 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Бившата носителка на титлите "Мис България Свят" и "Мис Вселена България" Венета Кръстева се завърна на модния подиум след като се отдаде на майчинство през последната година. Тя роди момченце Максимиан от гръцкия си приятел Костас Устабасидис. Русата красавица най-напред се появи на мача на Славия с Етър миналия уикенд, а тази събота пък я очаква конкурса за най-красива столичанка - "Мис София 2019", където ще журира. Няколко години след като стана първа на "Мис Свят България", Венета получи предизвикателството да организира конкурса у нас. Лицензиант за страната ни е модния гуру Страхил Гановски. В последствие той повери на професионалните й умения и събитието "Мис София". Конкурсът за най-красива столичанка ще се проведе на 23 март в столичен клуб. На него ще гастролира и позагубилия се от музикалната сцена Красимир Аврамов.


Кандидатките за "Мис София" пък ще дефилират в приказните рокли на дизайнера Стоян Радичев. В журито ще видим настоящия "Мистър България Свят" Оливър Стайков, актьорът Ники Сотиров, инструкторът по латино танци Памбос Агапиу. "Мис София" е част от веригата регионални конкурси на "Мис България Свят". Първите три призьорки ще спечелят директно право на участие в националната надпревара "Мис България Свят" и "Мис България Вселена" 2019, а победителката ще представи България на международния конкурс "Miss Glam World" 2019 в Индия през април.Венета се отегли за кратко от светските среди, за да се отдаде на майчинството и семейния живот с приятеля си Костас.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

телец

Прекрасен ден да го посветите на семейството си

Прекрасен ден да го посветите на семейството си и на