20.03.2019 15:43

SFW Пресконференция: Последни щрихи преди началото на грандиозното събитие

Видян 962 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Журналисти, фотографи и блогъри изпълниха една от залите на хотел Маринела, за да научат повече относно SofiaFashionWeek – модното събитие, което може да се похвали не само със своята мащабност, но и с изключителен медиен интерес. Присъстващите се запознаха с акцентите от програмата на тазгодишното издание, представени от организаторите, сред които собственикът на CodeFashion, Мария Бонева, и PR мениджърът на SFW и хотел Маринела, Ангелина Ангелова.


Те ни разказаха за миналогодишния успех на PopUpStore, идеята за който се разгръща тази година, за да обхване всички участници от събитието. Този нов елемент от програмата на SFW ще даде възможност на всички български и световни дизайнери да изложат моделите от подиума в магазин, където гостите ще могат да закупят своите фаворити.


Шоурумът, както и уникалната шатра за Ентъртейнмънт ще бъдат обзаведени от генералния партньор на събитието бутикови мебели Nurus. На цялата площ в двора на събитието ще бъдат изложени последните модели на BMW и Mini - също официални партньори на събитието.Бутикови парфюми Martinez ще представят последните си хитови аромати за сезона.


По време на пресконференцията Илияна Петрова ни разказа и за първата сценична изява на дългогодишният партньор на SFW– Plavai.bg, чрез която ще бъде представена свежата колаборация с MiamiBag. Албена Петрова се погрижи да ни разведе и из пищния свят на модна къща Curiel и марката за парфюми AngeloCaroli, които ще долетят от Монтенаполеоне, Италия за да заразят SofiaFashionWeek със своите стил и изящество.


Междувременно, дизайнерите на PrincessFashion, FEDE, Djofra и Imane, представиха идеите зад новите им колекции и ни дадоха шанс да надникнем в тях, представяйки по два от моделите, които очакваме да видим на подиума.


Както традицията повелява, и този път седмицата на модата ще се проведе в зала EFE на хотел Маринела. Там ще ни очакват четири тематични вечери, всяка от които великолепен извор на вдъхновение и букет от положителни емоции. За първа година ролите на водещи за три от вечерите са поверени на лицата на FaceControl, Златина Иванова и Елица Стойчева. На подиума очакваме да видим и дългогодишните партньори на SFW, ChristianofRoma, които ще ни омаят с ексклузивно коафьорско шоу.


Ето и какво още ни предстои:


 


Първа вечер, 26.03.19


Представяне на български марки и дизайнери


Начало на седмицата на модата ще имат честта да дадат водещите Елица Стойчева и Златина Иванова и родни брандове като Vanitta, Djofra Fashion, GoToJewelleryandDiamonds, I.Chervenkova, BilianaYotovskaLabel, Kwiat, WolfWalley, Amir и One&Only. След бляскавото откриване партито ще продължи в ресторант Bulgar с Цвети от Expose.


Втора вечер, 27.03.19


Представяне на булчински и HauteCouture колекции на български марки и дизайнери


През втория ден, модни къщи като BernaModa, Aggressor, KaramDaya, Fede, Banderol, Princess, Lusso и PalomaFashion ще ни пренесат в красив, приказен свят на мечтите с пищните си HauteCouture, булчински и мъжки колекции. За настроението този път ще отговарят не само водещите на FaceControl, но и изпълнителят Venzy. След края на шоуто, ще се отправим към StreetLounge за едно HookahHeavenFashionParty.


Трета вечер, 28.03.19


Представяне на световни марки и гост дизайнери от чужбина


Sofia Fashion Week ще ни снабди и с нужната доза свежо вдъхновение отвъд границите на България. На световните дизайнери и брандове като BapaKids и Curiel им предстои да ни впечатлят с интересни облекла за малки и за големи. На сцената ще се качат и InsideUs, SenaDesign, NinaNaustdal, MarvinNonis….. и … . Нетърпеливо очакваме да видим и изпълнението на MurdaBoyz, както и да се позабавляваме на стилното афтърпарти в SasaFashionFood&Club.


Четвърта вечер, 29.03.19


Гала вечер и закриване на SFW SS 2019 с представяне на самостоятелни ексклузивни ревюта на български марки и дизайнери


Грандиозен финал ни очаква през последната вечер на Sofia Fashion Week. За магическото изживяване ще се погрижат талантливите и артистични StoyanRadichev, IMANE, Ursula Fashion ArtofHair, AntonyLangountin, Iskra, One&Only и Carducci. Ще можем да се насладим на интересно акробатично шоу от балет Мегами, както и на присъствието на любимото ефирно дуо, Зуека и Рачков, на сцената на събитието.Тази бляскава вечер е поверена на водещите Теодор Тодоров и Боряна Баташова и ще продължи с грандиозно парти в MegamiClub.


За да сте в крак с всичко случващо се около седмицата на модата в София:


Facebook / Instagram /  www.sofiafashionweek.com / www.codefashion.bg


Снимки: HiLife



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

козирог