Свързани новини

05.03.2019 09:27

Супердълъг Ретрограден Меркурий е старт на сътресения поне до септември, дано ни балансира новата Луна утре

Видян 2772 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Настъпва по-дълъг от нормалното – 23 дни, вместо 20, Ретрограден Меркурий. Тази година три пъти планетата на комуникацията и търговията ще бъде с обратен ход и ще пречи на всякакъв вид преговори, договори, разбирателства, връзки, пътувания, ще бъгва нова техника, ще бави плащания и ще ни прави по-нервни и по-негативно емоционални от обичайното. Ще властва над нас официално до 28 март.


Най-важното, което трябва да кажем е, че това е само началото на период от социални, политически и, не дай, Боже, икономически сътресения, който ще продължи поне до септември, а според астролозите вероятно и до края на тази година. Предстои цялостно превъртане на колелото и преместване на сериозни пластове. Изпитанието ще бъде голямо например за премиера Борисов, който е в лична година 4, а тя е най-трудната от 9 в цикъла. Според кода на числата най-тежките му месеци са март, май, септември и декември...


Но нека да се върнем на периода до 28 март.


На пръв поглед трябва да кажем, че моментът е лошо избран както за посещението на руския премиер Медведев у нас, така и за Брекзит – неговите детайли трябва да се чистят точно в тези дни, като обявената дата за окончателна раздяла на Великобритания с ЕС 29 март, което е само ден след обръщането на планетата. А е известно, че също като сатурновите дупки, ефектът им продължава десетина дни след официалната финална дата на периода. Лошото е, че каквито и споразумения да се постигнат сега, а Брюксел и Лондон разчитат именно на тези три седмици, след като 2 и половина години нищо не свършиха по въпроса, те няма да бъдат нито добри, нито трайни. Само за справка, поне 7000 души у нас ще загубят работа заради скъсането на ЕС с Англия, еврофондовете, които без друго усвояваме само като 25% за 5 г., ще се отрежат с минимум 15%...


Разбира се, от Ретроградния Меркурий трябва да се плашат онези, на които им е вървяло прекалено добре до момента. Другите, които преди него са имали забавяне на пари например, сега могат да очакват попълване на сметките. Или да направят пробив, за който от доста време се борят. Или да се срещнат най-накрая с някого, с когото отдавна искат да се видят.


Това е така, тъй като Меркурий покровителства едновременно търговците и крадците – ако ви е взето преди, сега ще ви се даде. Ако много сте вземали, ще имате да давате.


Ретроградният период на тази планета е време, в което се натъкваме на стари приятели и любови, излизат тайни от миналото – за добро или за лошо, преосмисляме дали си струва да продължаваме общуването с някого или обратното - дали не трябва да възстановим комуникация, която сме игнорирали известно време.


Все в същия полуоптимистичен дух, нека да добавим и друго положително обстоятелство. Още утре Вселената изпраща баланс на трудния Ретрограден Меркурий във вид на приятелски настроена Луна в Риби. Тя ще освети домовете, семейните отношения и ще помогне с решаването на финансови проблеми, може би не веднага, но поне в перспектива. През първите две седмици от трите на Ретроградния Меркурий тя ще ни помага, докато пълната Луна на 20 март даде облекчение на някои зодии и възможност да тръгнат на път, за да си починат от смяната на обстановката.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

дева