26.02.2019 13:02

13-ият сезон на Столичаните тръгва от 1 март

Видян 922 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Темите от новините често попадат в сюжета на „Столичани в повече“ – пари, власт, корупция, малко любов и много хумор.  В тринайстия сезон на любимия на българите и най-дълголетен комедиен сериал, създателите се придържат към формулата, която запленява милиони зрители повече от 10 години. Силвия Лулчева влезе в ролята на репортер на „Преди обед“, за да разкрие професионалните тайни, скрити на снимачната площадка в село Извор. Според продуцента и актьор Любо Нейков успехът на поредицата се дължи преди всичко на любовта. „В екипа цари семейна атмосфера и близост, изграждана през годините.“ Той призна, че когато не снимат, си липсват взаимно, а когато работят се карат, прегръщат и целуват.

Обръзът на Пацо претърпява най-много трансформации в епизодите, които стартират този петък в 21:00 часа по bTV. Христо Гърбов сподели, че съвременните сюжети ще бъдат много щекотливи тази пролет. Той самият, като актьор, харесва еднакво своите превъплъщения в бедния и скромен кръчмар и милионерът с влияние в Извор. За сметка на това, обратната връзка от феновете е категорична – всички предпочитат добрия брат, а на лошия – мислят страшни наказания. И все още го питат, все пак няма ли брат-близнак.

Режисьорът на поредицата Станислав Тодоров смята, че любовта на публиката се дължи на факта, че доста често в сюжета влизат злободневни теми, в които всеки се припознава или гледа по новините. Отличният актьорски състав е пъстър и ярък, вече е приел ролите като част от същността си. Но призна, че в началото никой не е очаквал да работят по 13-ти сезон на  „Столичани в повече“.  И са много щастливи, че са част от толкова дълголетна страна на забавлението.

А какво ще се случи с любимите съседи в непрестанна война – Чеканови и Лютови, отец Григорий и Пламен Цеков – този петък от 21:00 часа в „Столичани в повече“ по bTV.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…