19.02.2019 13:02

Деси Добрева празнува ЧРД пред публика

Видян 1037 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Деси Добрева ще покори със своя концерт „Лудо младо“ зала „Сила“ в Пловдив на 28 март (четвъртък) от 19:00 часа. Няколко месеца след като Деси препълни Зала 1 на НДК и Двореца на културата и спорта във Варна с първите си големи самостоятелни концерти, в края на март тя идва в Пловдив, за да плени сърцата на всички любители на нежната музика, която изпълнителката твори. Професионализмът, вниманието към детайла, емоцията и себераздаването правят концертите на Деси незабравими за публиката. Като добавим към това и изключителните професионалисти, с които Деси работи, със сигурност предстои едно грандиозно и емоционално шоу на сцената в зала „Сила“.  Залата в Пловдив ще бъде огласена от песни като “Лудо Младо”, “Червената Шапка”, “Кой уши байрака”, “Море Сокол Пие” и още много други, любими на всички ни. Деси Добрева е популярна певица и телевизионна водеща, чийто глас и талант я правят национално разпознаваема и обичана, което се изразява най-вече в огромната й концертна дейност и сценични изяви.


Впечатляваща е музикално-артистичната й кариера: класическо пиано в национално училище по изкуства, театър ”Стоян Бъчваров” във Варна, Националната музикална академия с поп и джаз пеене и музикална педагогика, Berklee College of Music, Boston. Безспорно най-голяма популярност ѝ носят участията ѝ в "Шоуто на Слави" и турнетата на „Ку-ку бенд”, „Евровизия”, както и участието ѝ като автор и водещ на шоуто "Полет над нощта" по БНТ. В дългия си професионален път Деси има много успешни проекти с „Ку-Ку бенд”, Теодосий Спасов, Дейвид Йънг и други, както и концерти у нас и по целия свят. Тя е пяла в емблематични зали като: Royal Albert Hall (Лондон); Astoria Hall (Лондон); The Blue Note (Ню Йорк), Mann Auditorium (Тел Авив), Copernicus Theater (Чикаго), Harvard University (Бостън), Regent Theatre (Бостън), Berklee Performing Center (Бостън), Арена Армеец (София); Национален стадион „Васил Левски“ (София) и др. Още се помнят сценичните й изяви в Русия, Словакия, Италия, Германия, Гърция, Турция, Малта, Беларус, Литва, Чехия, Румъния, Македония, Швейцария, Китай, както и ежегодни турнета в САЩ и Канада.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на