08.02.2019 12:02

Пренеси се в Париж и Венеция със Sofia Ring Mall на Свети Валентин

Видян 1570 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Море от любов, романтика, изненади и многобройни идеи за подаръци очакват всички влюбени от 9-и до 13-и февруари в Sofia Ring Mall.


Моментът, в който трябва да покажете обичта си към половинката по максимално специален и запомнящ се начин наближава. Ако все още не сте измислили и планували как да го направите, бъдете абсолютно спокойни. ВSofia Ring Mall има разнообразие от възможности - от сладки шоколадови изненади, през специални тематични подаръци за нея или него, до романтични вечери или екстремни забавления –за всеки вкуспо нещо.


Какво повече му трябва на човек в дните около Свети Валентин?!Какво ли – може би да се пренесе за кратко в атмосферата на най-романтичните градове в света – Париж и Венеция. В днитеот 9 до 13 февруари те ви очакват на голяма фотостена, специално създадена за фон на най-лайкваните селфита. Всеки, направил си снимка на Стената на любовта, може да я публикува под специалния пост на фейсбукстраницата на Sofia Ring Mall и да участва в томболата за голямата награда – 3ваучера за изискана вечеря в един от елитните ресторанти в търговския център -мястото с най-романтичния и красив изглед към Витоша.


Sofia Ring Mall e мол от ново поколение с мисия да предоставя неповторими преживявания за своите клиенти. Следвайки концепцията за “one-stop-shop” - с едно идване посетителите да задоволят всичките си нужди за пазаруване, с обогатения избор от ресторанти и първокласни магазини, предлагащи огромно разнообразие от модни предложения на топ брандове, търговският център в полите на Витоша се налага като абсолютната дестинация за добър начин на живот и за перфектно прекарване на времето на цялото семейство.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес ще се чувствате енергични

Днес ще се чувствате енергични и готови да преследвате