01/03
31.01.2019 16:01

Sofia Fashion Week SS 2019 с 4 тематични вечери

Видян 1252 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Модният подиум на България посреща за пореден път родни и световни дизайнери, за да запознае публиката с тенденциите за пролет-лято 2019. Зала EFE на хотел Маринела ще се преобрази за 4-те тематични вечери на SFW SS 19:


Първа вечер - 26.03 - Представяне на български марки и дизайнери


Втора вечер - 27.03 - Представяне на булчински и Haute Couture колекции на български марки и дизайнери


Трета вечер - 28.03 - Представяне на световни марки и гост дизайнери от чужбина


Четвърта вечер - 29.03 - Гала вечер и закриване на SFW SS 2019 с представяне на самостоятелни ексклузивни ревюта на български марки и дизайнери.


Най-добрите дизайнери от цяла България, висша мода от страната и света, нови и установени имена в модната индустрия ще се качат на модния подиум на SFW, за да сверят часовника ви с тенденциите за пролет-лято 2019.


На тазгодишното издание на Седмицата на модата в София, гостите ще могат да се насладят и на иновативен pop-up store и showroom в рамките на събитието, където дизайнерите ще предлагат своите модели на атрактивни цени. Булчински, абитуриентски и прет-а-порте колекции ще бъдат достъпи за всички, а за ценителите на модата ще има класни напитки и коктейли по модела на световните седмици на модата.


По традиция поредица от бляскави афтър партита, VIP гости, музика и атрактивни перформънси ще бъдат част от тематичните модни вечери.


Официалната фотосесия на Sofia Fashion Week SS 2019 бе поверена в ръцете на професионалистите, удостоени с награди на първите Code Fashion Awards в края на миналата година.


Под ръководството на арт директора на SFW Антон Узунов - моделите на Модна агенция на годината Visages бяха преобразени за фотосесията на пролетно-лятната кампания. Топ стилистът Стоян Апостолов-Стоянски подбра стилни визии за Модел на годината Елисавета Стоянова и останалите топ модели на Visages Model Group   Евелин Малезанова, Сиамене, Методи и Венцислав Илиеви.


Брандовете, на които  се довери стилистът  са топ модните марки - Just Cavalli Бутик София, Trend Box Moschino, Evgeniya Borisova - Haute Couture, обувки от Shoe Aquarium и аксесоари от XO Boutique, Just Cavalli Бутик София и Trend Box Moschino.


За грима на моделите се погрижи гримьорът за 2018 Георги Русев от Code Beauty, а за прическите - Коафьорът за 2018  Борислав Сапунджиев и Николай Младенов - Коко от Ursula Fashion Art of Hair.


Снимките са дело на Фотографа на годината Ивомир Пешев.


За декорацията се погрижи креативната Цветомира Танчева, която е подготвила и доста интерсна арт инсталация за Sofia Fashion Week SS 2019.


Организатор и домакин на модната седмица е хотел Маринела, Code Fashion TV и тази година е съорганизатор  и официален медиен партньор . Камерите ни ще бъдат на червения килим и ще ви очакват.


За повече информация следете във facebook и на официалния сайт.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

везни

Днес ще намерите равновесие между личния и професионалния си живот

Днес ще намерите равновесие между личния и