29.01.2019 13:01

Шампионът Стоян Копривленски даде старт на ново предаване

Видян 1536 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В Youtube стартира  новото предаване ,,10 фит минути с Виктор Ангелов”.  Началото на продукцията даде Стоян Копривленски – Снайперът и подобно на госта, продукцията стартира шампионски. Стотици положителни отзиви получи целият екип на предаването и всеки побърза да се абонира за канала в Youtube, за да следи следващите епизоди. Продуцентът и водещ на предаването Виктор Ангелов обеща, че ще се развиват постоянно и побърза да благодари първо на екипа си, който включва режисьорът Пейо Пеев и Art Studio Allure,  партньорите им Cvetita Herbal, Mondo, Fitness Plus, Profile International в  лицето на  сър Атанас Лазаров, Annie makeup artist, и National Sports Academy, а веднага след това всички зрители, които подкрепят проекта.


 В този първи епизод, зрителя научи важни неща за подготовката на Снайпера, както и тайни от живота на шампиона. Тренировъчния сплит, хранителния режим и мотивацията, заемаха важна част в предаването. След образователната част, следваше и така чаканото предизвикателство, в което всеки един от гостите ще предизвика продуцента- водещ Виктор Ангелов в собствената им игра. Двамата бургазлии си спретнаха тренировка по кикбокс, в която Снайперът показа част от уменията си, а Ангелов  се опита да се доближи до тях, като остави голяма част от  точния метод в името на настроението в шоуто. В седмичната игра на предаването, Даниел Димитров беше избран от красавата Михаела Ангелова, за да получи продукти от Cvetita Herbal и ваучер от Mondo. В края на епизод, продукцията показа част от backstage, в който бяха събрани забавни моменти от заснемането.


Всяка седмица в Четвъртък от 20ч., ще бъде излъчван епизод, като следващият гост в предаването ще е бикини-фитнес състезателката Ралица Кашинова. Ако още не сте гледали епизода, абонирайте се за канала в Youtube:https://youtu.be/KkDc4sIS4AE



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

дева