22.01.2019 14:01

MUSIC AWARDS CEREMONY награждава най-успешните балкански изпълнители

Видян 1315 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   На 29 януари най-голямата зала в Белград Арена Stark ще бъде домакин на грандиозна музикална церемония по повод раздаването на първите награди MAC. Организаторите от Skymusic имат амбицията да я превърнат в едно от най-популярните музикални събития на Балканите.


Сред номинираните са най-популярните изпълнители от Сърбия, Хърватска, Босна и Херцеговина, Черна гора и Македония. Феновете са тези, които ще определят призьорите в 13-те категории, а сред тях са „Поп хит“, „Рок хит“, „Денс хит“, „Фолк хит“, „Хип-хоп хит“, „ Най-добър млад изпълнител“, „Музикален клип на годината“, „Концерт на годината“ и други.  Всички меломани ще могат да гласуват в интернет платформата на MAC или чрез есемес. Първоначално са номинирани около 200 изпълнители, а след първия етап по гласуването, ще останат по 6 номинации във всяка една категория. Дуетното парче на Азис и скандалната поп звезда Йелена Карлеуша „ O.S.T.A.V.L.J.A.M.T.E“ е номинирано в категория „Колаборация на годината“. Още един дует на балканската Ким Кардашиян, песента „Bankina”, която изпълнява с Аца Лукас, се бори за любовта на слушателите.  Освен признанията, които ще бъдат връчени на победителите в отделните категории, на сцената ще се изяват и едни от най-големите балкански звезди, сред които Горан Брегович, Мария Шерифович, Желко Йоксимович, Йелена Розга, „Баяга и инструктори“,  Степан Хаусер и много други.  „MAC ще бъде музикално-сценичен спектакъл, който за първи път ще разтърси Балканите, а на сцената ще може да се случи всичко. Подготовката е много сериозна, ще бъдат използвани най новите аудио и видео технологични новости, за да може церемонията да бъде наистина на много високо ниво“, коментират организаторите от Skymusic, които са задължени за едни от най-големите концерти в нашата западна съседка.  Идеята на организаторите е през следващата година в номинациите да бъдат включени и изпълнители от другите балкански държави. Ето и трейлъра на наградите MAC 2019:  https://www.youtube.com/watch?v=lZL5XNPHzE0



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.