13.12.2018 11:02

Български влогър с първа книга

Видян 2254 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Слави Панайотов, познат на стотици хиляди фенове като Слави от The Clashers, изненадва аудиторията със своята първа дългоочаквана книга, свързана с България. С това издание основателят на един от най-бързо развиващите се YouTube канали у нас и автор на превърналите се в хитови видео класации с невероятни или малко известни факти избира да надникне по-надълбоко в редица интригуващи загадки. Премиерата на „ТОП МИСТЕРИИТЕ НА БЪЛГАРИЯ“ е на 15.12.2018 г. от 15 часа в НДК, а предварителната онлайн продажба на книгата, придружена със специален личен автограф, вече бележи невиждан успех. Само две години след като създава едноименния канал The Clashers в YouTube, Слави се радва на огромна популярност и над 350 000 последователи.


Въпреки че завършва „Хотелиерство и туризъм“ в Холандия и няколко години се развива стремглаво в областта, младият предприемач решава да се отдаде на хобито си и да го развие. Фенове по света и у нас следят известните му ТОП класации, а отскоро съветите за компютърни игри и ревютата за продукти са отделени в собствен канал, набрал допълнителни 40 000 последователи за съвсем кратко време. В продължение на три сезона хилядите фенове на Слави очакват с нетърпение всяка неделя новия епизод на ТОП класацията, събираща невероятни факти от разнообразни теми. В книгата „ТОП МИСТЕРИИТЕ НА БЪЛГАРИЯ“ влогърът избира да обърне внимание на любопитни въпроси като:  През нашата територия ли е заселена цяла Европа? Намерени ли са останки на прачовеци отпреди 1 400 000 години? Коя е мистериозната цивилизация, която ни е оставила най-старото обработено злато в света на над 7 000 години?, Какво представлява свещеният триъгълник в Родопите: Белинташ, Кръстова гора и Караджов камък?, От кого всъщност сме произлезли?,  Има ли гробница на египетска богиня в Странджа?,  Кой и защо оставя трапецовидни ниши в Родопите?, Стомогилието ли е най-древната астрономическа карта в света? и   Какво изобразяват пещерните рисунки в Магурата?  Любознателните фенове ще открият десетки нови и интересни неща сред страниците на книгата. След премиерата в София Слави ще я представи лично в още седем града: Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Велико Търново и Стара Загора. „ТОП МИСТЕРИИТЕ НА БЪЛГАРИЯ“ ще бъде по книжарниците от 16.12.2018 г.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

 Алиса в страната на чудесата

Алиса в страната на чудесата се завръща

Колибри предлага на читателите ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

водолей