12.12.2018 13:51

Топастрологът Хули Леонис с нова книга

Видян 1647 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В първия ден от Коледния панаир на книгата, 11 декември 2018 г., астрологът Хули Леонис представи последната си книга „Ретроградните планети“, издание на „Апостроф“. Официалната премиера се състоя в Литературен клуб „Перото“, НДК, където се събраха десетки почитатели на автора. Леонис е познат на публиката със заглавия като „Пътят на душата през зодиака“, „Луната – нашата истинска същност“ и „Уроците на Сатурн“, в която вече засегна темата за кармата. В новата си книга авторът продължава и задълбочава този проблем, защото един от сериозните кармични показатели са именно ретроградните планети.


„Хули Леонис е експерт по темата за личните взаимоотношения – винаги актуална и важна в живота на всеки от нас“, каза издателят Виктория Бисерова. „Той съчетава класическото астрологично познание с изследването на родовата енергия и психологията, което го отличава от всички останали автори, изследващи проблемите за връзката между родител–дете, партньорските взаимоотношения, връзката на човека със самия себе си.“ Бисерова изтъкна, че методът на интерпретация на Хули Леонис изпъква най-силно в „Ретроградните планети“, защото по един достъпен и разбираем начин астрологът обяснява на читателя важните въпроси за себепознанието и всичко, което ни вълнува.


„В тази книга много ясно ще разберете какви са психологическите характеристики на ретроградните планети и как те се отразяват върху вашия живот“, каза авторът Хули Леонис. Той сподели за погрешното вярване на много хора, че ако нямат ретроградни планети в астрологичната си карта, написаното не е предназначенo за тях. „Всъщност половината книга е посветена на това какво е кармата, какво е универсалният ред и каква e нашата роля в цялата тази система“, уточни той.


„В „Ретроградните планети“ успявам да разширя темата за родовата енергия. Ако в предишните книги имаше повече акцент на астрологичната част, в момента виждам, че няма как да се разделят темите астрология и родова енергия. Защото много от вас не са себе си, много от вас дори не са зодиакалната си карта, много от вас са майка си и баща си. И колкото по-рано разберете това, толкова по-добре“, заключи Леонис.


Новината на вечерта беше, че авторът е готов със своята пета книга за „Апостроф“, посветена на темата за любовта. Излизането на „Очевидната скрита истина за любовта“ ще бъде съпътствано и със специална премиера точно за Деня на влюбените.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Почина бащата на убития Митко от Цалапица

Почина бащата на убития Митко от Цалапица

Бащата на убития младеж от Цалапица ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне