12.12.2018 13:12

Среща със звездите от Фермата събра почитатели

Видян 1101 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 


Поредното ексклузивно събитие в Sofia Ring Mall събра за първи път всички участници в най-хитовото риалити „Фермата: Съединение” и техните зрители. На фен срещата дойдоха стотици почитатели, които видяха, поговориха и се снимаха с любимите тв-герои на България.


Над 2-часовата среща с участниците в най-позитивното риалити протече при огромен интерес. За личнасрещасъсзвездитесе тълпяха семейства, младихора и по-зрелипочитатели, средкоитонай-малкият бешена 1 година, а най-възрастният – на 78!


Специалнозасъбитието, коетозапървипътсъбраизвънстопанствотоотпаднали и настоящиучастници в сезон 4 на „Фермата“ поbTV, в Sofia Ring Mall пристигнаха хораотвсичкикраищанастраната. Най-много километри пропътуваха две дами от Бургас, за да се възползват от уникалната възможност да срещнат с любимците си Лили и Дидо.


Най-голяминтерессредфеновете предизвикахавокалистътна D2Дидо, Роман, Лилия, Александра, Калоян и волейболнатазвездаВладоНиколов. Най-вернитепочитателинариалитизвездитеуспяхадасъбератавтографи и дасеснимат с всичкиучастници, а някоиотмладитефенове бяхадошлиподготвени с ръчноизработеникартички с именатанавсичкиучастници в шоуто.


Фен срещата с участниците във „Фермата” само броени дни преди големия финал по bTV нанай-гледаното тв-шоуна 16 декември, затвърждава мисията на Sofia Ring Mallда организира ексклузивни събития и да предоставя неповторими преживявания за своите клиенти. Следвайки концепцията за "one-stop-shop" - с едно идване посетителите да задоволят всичките си нужди за пазаруване, с обогатения избор от ресторанти и първокласни магазини, търговския център вполитенаВитошасе налага като предпочитана дестинация за добър начин на живот и за перфектно прекарване на свободното време на цялото семейство.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

скорпион