Свързани новини

05.12.2018 11:12

Сдружение Маринела с високо отличие от ЗЛАТНО СЪРЦЕ

Видян 1038 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На 4 Декември 2018г. в хотел „Хилтън” се проведе петото издание на Годишните награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност на списание Business Lady.


Сдружение “Маринела” спечели отличието “Подкрепа на таланти и хора в неравностойно положение” в категория: НПО В ДЕЙСТВИЕ.


Директорът на сдружението, Ангелина Ангелова благодари за получената награда и изрази своята признателност към журито:


„Тази награда е изключително висока оценка за нашата работа през изминалата година. Екипът на хотел Marinela Sofia и сдружение “Маринела”, в партньорство успяха да осъществят събитие историческо по рода си, а именно България да бъде домакин за първи път на финалът на VIII-то световно отборно първенство по шахмат за незрящи и слабовиждащи се. Само по себе си събитието значи много за българската общесвеност. Благодаря на бизнесдамата Маринела Арабаджиева, която повярва в проекта и осигури този огромен ресурс.”


Наградите "Златно сърце" имат за цел да възнаградят морално усилията на онези компании и отделни личности, които са допринесли най-много чрез средства и отделено време за дадена кауза. Те бяха присъдени за инициирани, реализирани и/или подкрепени обществено значими кампании и социални проекти в различни каузи, сред които - Подкрепа на беззащитните, НПО в действие, Зелена планета, Спортни инициативи, Културни проекти, Корпоративен гражданин, Устойчиво развитие, Информационни кампании за превенция и устойчивост, Медиите и социалните каузи, Здравеопазване и здравни инициативи и Цялостна социално отговорна политика.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.