05.12.2018 09:27

Григор Димитров с ексклузивно интервю за Преди обед

Видян 1826 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Григор Димитров дава ексклузивно интервю за „Преди обед“пред журналиста Десислава Стоянова и оператора Добромир Иванов в Монако, където Гришо се готви за новия сезон и тренира с имена като Новак Джокович, Рафаел Надал и Роджър Федерер. Тенисист номер едно на България ще сподели за дългия път от Хасково до Монте Карло, пречи ли тенисът на личния му живот, кой е въпросът, който си задава всеки ден и кои са скритите му таланти, които би искал да развие.


„През последните години професионалният ми интерес е фокусиран върху изключителните хора - тези, които са на ръба на човешките възможности в заниманията и в постиженията си. Григор Димитров е изключителен в своята сфера и в това, което е успял да постигне и отдавна чакам срещата с него. По ирония на съдбата интервюто, което трябваше да се случи в края на 2017-та, когато той беше на върха, се осъществи сега, когато той изпраща една трудна година, в която нямаше очакваните успехи на корта", казва Десислава Стоянова.


Григор Димитров ще коментира представянето си през сезон 2018, когато стартира под номер 3 в световната ранглиста, а завършва под номер 19, без нито една титла. Какви са амбициите му за 2019 г., с какви очакванияе към легендарния Андре Агаси, когото е привлякъл в щаба си, и защо за момента е взето решение да не участва в турнира в София през февруари, 2019 г. Отговорите очаквайте в откровено интервю в три поредни дни – на 5,6 и 7 декември в ефира на bTV.


В „Преди обед“ на 5 декември очаквайте ощевдъхновяващи и вълнуващи истории. В сряда стартира новата рубрика на корифея на италианската кухня в България – „Животът е прекрасен с Лео Бианки“, където Лео ще се завърне в родната Катания и ще разкаже на зрителите за голямата си фамилия. На 5 декември Сашо и Деси ще срещнат зрителите на bTV и с Яо Хуанг – една от 11-те жени, които движат технологиите напред в Ню Йорк – в рубриката „Гр@мотни“. Своите най-екстремни моменти ще разкаже ТитоТомази, който се осмелява да кара колело там, където другите не смеят.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

телец

Емоционалното напрежение може да надделее днес

Емоционалното напрежение може да надделее днес,