09.11.2018 15:11

Дидо от D2 ще се бори за мястото си във Фермата

Видян 1691 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

34-годишният вокалист на група D2 и един от популярните участници във „Фермата: Съединение” Деян Каменов – Дидо ще се бори за оставане в шоуто в неделя вечер по bTV. Той ще премери сили за първи път на арената за дуели с джентълмена на стопанството и негов близък приятел – Александър Масларов. До третия мъжки дуел в шоуто се стигна, след изненадващото за всички решение на фермера на седмицата – Христина, която предпочете да изпрати на елиминационна битка именно интровертния и изключително тих Александър, вместо другия ратай – лесовъдката Милена, с която все още имат неизяснени противоречия.


Въпреки че със завръщането си във „Фермата” темпераментната Христина обяви, че иска да покаже по-спокойната страна на характера си, с избора си на дуелист тя отново успя си спечели негодуванията на всички участници. Решението й да изпрати на арената един от двамата участници, които я подкрепиха в първия й дуел срещу бесарабската българка Лилия, беше определено от съфермерите й като предателство, популизъм и театър. Самият Александър не успя да скрие разочарованието си от това. „Аз подкрепях Хриси, а днес се чувствах предаден от нея. Очаквах да бъда на дуел, но ми е обидно, че именно тя ме изпраща на арената“, коментира Александър, който ден по-късно сам предпочете да премери сили с един от най-близките си хора в шоуто – Дидо от D2. Мотивите на Сашо обаче изцяло съвпаднаха с прагматичния му характер и педантичен маниер на общуване. 38-годшишият инженер избра Дидо за свой съперник на арената по ръст, тегло и етика и с уговорката, че двамата ще покажат една джентълменска битка. Дидо прие предизвикателството без изненада и коментира, че Сашо има ясна преценка за силните и слабите му страни. „Не се притеснявам от дуела, просто ми е тъпо, че ще съм срещу Сашо“, призна музикантът.


Изборът на съперници за неделния дуел и обичайните фермерски задължение в стопанството бяха разнообразени от ритуала – сватба, който обаче съвпадна със седмицата на разменените роли. Така в ролята на булката и кумата влязоха мъже, а в тези на младоженеца и кума – жени. Двамата съграждани от Пазарджик – Георги и Александра бяха символично бракосъчетани – той като булка, а тя – като младоженец. Нетрадиционната сватба предизвика дискусия за правото на хората с различни сексуална ориентация да създават семейство и да отглеждат деца. По-консервативни в коментарите се оказаха мъжете, докато жените  в лицето на Ваня и Христина защитиха правото на всички да бъдат уважавани и приети, независимо от различията си.


В петък вечер от 21.00 ч. по bTV фермерите ще изпратят Александър и Дидо в къщичките на дуелистите, докато славеят на стопанството Лилия ще получи правото да избере „Гласът на фермата“ на специално подготвена караоке вечер.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

везни

Днес ще намерите равновесие между личния и професионалния си живот

Днес ще намерите равновесие между личния и