25.10.2018 15:10

Най-богатият човек на света излезе на български

Видян 1106 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Рано или късно всички чувстваме неудържим импулс да придадем смисъл на живота си, да достигнем истинското богатство, да открием онова, за което сме готови на всичко.  „Най-богатият човек на света“ излиза с печата на издателство „Хермес“. Николас е безработен, жена му го е напуснала и той изживява сериозна личностна криза. Докато един ден не получава най-необикновеното предложение, което някой някога му е правил – да работи за влиятелния холдинг на Даниъл Уийлок, един от най-богатите хора на света. Преди това обаче трябва да премине необичайна подготовка заедно с ексцентричния и харизматичен милиардер. По време на едно неочаквано пътешествие, което никога няма да забрави, Николас ще заздрави тялото и духа си и ще осъзнае истинския потенциал на своя ум. Всичко ще се промени завинаги. В духа на най-добрите книги за личностно развитие Рафаел Видак ни учи как да приложим в живота си психофизическия метод за възстановяване на жизнената енергия, базиран на професионалния му опит. Една практическа система, която вече е помогнала на много хора да възвърнат контрола над живота си и да намерят пътя към вътрешното богатство. Тази книга е за


хора, които преживяват период на трудности или важни промени в живота си.


За тези, които започват да си задават нови въпроси, да се вглеждат в себе си, да се замислят за същността, за наистина важното и стойностното.


За тези, които се чувстват изгубени, защото живеят без цел, защото „нещо им липсва“, защото усещат, че се нуждаят от промяна, но не знаят откъде да започнат. За тези, които тепърва разбират истинското значение на думата „богатство“ и търсят вдъхновение или нови начини да привлекат изобилие в живота си. В духа на „Монахът, който продаде своето ферари“ и „Бог пътува винаги инкогнито“ авторът не просто ни предава уроци за постигане на щастие и успех. Рафаел Видак ни разказва една трогателна история и ни оставя сами да решим какво да си вземем и как да го приложим в живота си. Увлекателният текст е изпълнен с вдъхновяващи фрази, които дълго остават в съзнанието на читателя като източник на мотивация или утеха в моментите, когато са най-необходими.  Независимо дали искате да постигнете повече в професионален или в личен план, „Най-богатият човек на света“ е стъпка в правилната посока.


Рафаел Видак (псевдоним) е роден през 1976 г. в Барселона. Завършва геоложко инженерство. От 2005 г. работи като терапевт и инструктор по личностно развитие. Завършва паралелно няколко дисциплини, свързани с работата му, включително натуропатия и коучинг. От 2010 г. има постоянни публикации в социалните медии, с които си е спечелил над 250 000 последователи в Туитър и над 40 000 във Фейсбук. Книгата му „Най-богатият човек на света“ достига до №1 в редица испански класации за нехудожествена литература и се радва на отлични отзиви в Испания и чужбина.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

телец

Прекрасен ден да го посветите на семейството си

Прекрасен ден да го посветите на семейството си и на